Test af Nu Skin Perennial

Test af Nu Skin Perennial

Vi har testet Nu Skin Perennial. En af de mange fordele ved at have sin egen legeplads med ord på nettet er nemlig, at man nogle gange får lov til at teste ting og sager.

Af og til får man noget i hænderne, som ikke begejstrer synderligt – men andre gange får man et produkt ind ad døren, som man aldrig giver slip på igen. Sådan et produkt er Nu Skin Perennial og jeg er helt væltet bagover af begejstring. Fordi:

Nu Skin Perennial fjerner eksem med et snuptag

Vi tester Nu Skin PerennialEller i hvert fald meget, meget tæt på.

Jeg er mor til 3 og to af børnene er altid udfordrede hudmæssigt i de kolde måneder. De får tørre pletter, knopper og kløende eksem af den tørre luft – og selvom alle læger og apotekere siger, vi bare skal smøre fede cremer på, så hjælper det ikke en dyt. Deres eksem forsvinder ikke og især den lille hader at skulle smøres ind i fed Locobase eller Decubal.

Og jeg forstår ham egentlig godt. En fedtcreme tager evigheder om at trænge ind – og fedtet hud i kombination med en uldbody må virkelig også være genererende.

Først var jeg en smule skeptisk, fordi jeg i mine 11 år som mor er blevet tudet ørerne fulde af, at vandbaserede cremer i vinterkulden er no-go og at der skal fede, beskyttende lotions til. Faktisk var jeg nok endda temmelig forudindtaget og overbevist om, at Nu Skin Perennial bare var en almindelig bodylotion magen til alle de andre.

Det var derfor uden de vilde forventninger (nærmest tværtimod) at jeg startede testen op – og nu er jeg næsten helt flov over, hvor meget fejl jeg tog!

 

Vores test af Nu Skin Perennial

Vi testede Nu Skin Perennial i kombination med en slags shower gel, som hedder Nu Skin Body Cleansing Gel.

Vi brugte Cleansing Gel’en som skumbad i badekaret i forbindelse med det daglige aftenbad (i med sæben og herefter vandet fra brusehovedet, så skummer det perfekt – præcis om en 2-årig elsker det!)

Efter badet smurte vi så yngstebarnet ind i Nu Skin Perennial, som er en let, flydende bodylotion. Da jeg gerne ville sætte cremen på en virkelig prøve, brugte vi den kun én gang om dagen. Nemlig om aftenen, inden sengetid. Vi havde egentlig fået at vide, to gange indsmøring dagligt var optimalt, men jeg ville gerne se, hvor store mirakler den kunne udrette med et minimalt brug. Og virkede det ikke? Ja, så kunne vi jo øge “dosis”.

Der gik 5 dage – og dermed i alt 5 indsmøringer på hele kroppen. Så var alt eksem pist væk.

Test af Nu Skin Perennial på eksem

Vores test af Nu Skin Perennial

Lidt praktisk om produkterne

Cleansing Gel’en dufter meget mildt af “sæbe”. Rent, godt og temmelig neutralt. Den er grønlig i farven og det er rart, fordi man nemmere kan dosere mængden, når man kan se, hvor meget man har hældt ud.

Nu Skin Perennial er helt uden parfume og er en vandbaseret lotion. Den lugter dog “ikke af noget”. Mange andre parfumefri produkter lugter ofte lidt mærkeligt, men denne lotion er virkelig så tæt på duftfri, som man overhovedet kan komme.

Konsistensen er som en flydende bodylotion. Den er let at fordele i hænderne og på kroppen, samtidig med at den trænger hurtigt ind uden at lægge en hinde på huden. Derudover er den meget drøj i brug og vi har brugt en mængde svarende til en en-krone til en 98 centimeters barnekrop.

 

Brug af Nu Skin Perennial alene

Begejstret over Perennial i kombination med Nu Skin’s Body Cleansing Gel, ville vi også se, hvor godt cremen fungerede alene. Her lagde mellemstebarnet arme til. Hun var nemlig svært plaget af eksem på indersiden af albuerne efter at have haft en ny uvasket gymnastikdragt på (vi måtte ikke vaske den før alle opvisninger var overstået). I hendes tilfælde var der derfor tale om kontakteksem i kombination med hendes sædvanligt tørre hud.

3 dage med en indsmøring efter aftenbadet:

Så var det også væk!

Nu Skin Perennial og eksem

Nu Skin Perennial har derfor fået en fast plads på toilethylden – ved siden af den lige så virksomme AP24 tandpasta. Og vores fede cremer fra apoteket? Dem har vi simpelthen smidt ud.

Huden har brug for fugt – IKKE fedt!

Perennial bodylotionSom tidligere nævnt, har jeg altid lært at cremer baseret på vand tørrer huden ud, når vejret er koldt – og at der skal fede cremer til, når eksem skal bekæmpes og forebygges. Problemet med tør hud er dog, at den har brug for fugt. Ikke fedt.

De fede cremer forhindrer desuden huden i at ånde og kan ganske vist beskytte huden i hårdt vejr – men de plejer ikke den allerede ødelagte hud. Grunden til man ofte føler de fede cremer virker, er at fedtet bløder overhuden op, så den føles blødere, uden at være det. Desuden kan fedtet helt korrekt til dels beskytte huden mod yderligere angreb.

Men: De fede cremer symptombehandler i bedste fald udelukkende. De løser ikke problemet med manglende fugt – for fedt er ikke fugt.

I værste fald bibeholder man i øvrigt blot en ond cirkel af problemhud, som yderligere bliver irriteret af de tilsatte fedstoffer som lanolin og paraffin. De forhindrer nemlig huden i at ånde og optage den fugt, den har brug for. Samtidig har mange tilsætningstoffer i industrielt fremstillede fedtcremer en udtørrende effekt – og så er man jo lige vidt.

Grunden til at Nu Skin Perennial derimod virker, er at den indeholder fugtgivende ingredienser som NaPCA og hyaluronsyre, der er hudens egen fugtbinder. Man tilfører med andre ord huden præcis dét, den mangler. Og så gør det ikke noget, at cremen er vandopløst, for selv på kolde dage vil indholdet af fugtstoffer forhindre, at huden tørrer ud. Også selvom der er frostgrader udenfor.

Nu Skin Perennial løser med andre ord selve problemet og behandler årsagen til at den tørre eksemhud er opstået.

Teknologien i Nu Skin’s produkter

Nu Skin er en amerikansk virksomhed, der har forhandlere i hele verden – også i Danmark. Skelettet i organisationen er det samme, som du måske kender det fra Tupperware og Pomp De Lux. Her kan du komme med til en produkpræsentation og prøve de forskellige produkter. Herefter kan du bestille dem hjem hos konsulenten eller selv få et login til webshoppen og købe ind alene.

Du finder alle produkterne herNu Skin

Grunden til at du ikke kan finde Nu Skin i de fysiske butikker eller andre webshops, skal findes i firmaets produkt- og forretningsfilosofi. I forhold til almindelige skønheds- og kosmetikprodukter skal både producenten, distributøren, transportøren, butikkenog deres ansatte tjene penge, når en kunde køber et produkt. Samtidig skal der lægges udgifter fra til markedsføring og branding.

Det betyder, at der er nødt til at være en ret høj avance på produkterne, for at der er penge nok til alle. Det har imidlertid samtidig den “bivirkning” at selve produktet også er nødt til at være meget billigt at fremstille. Ellers ender slutprisen med at blive så høj, at forbrugerne slet ikke har råd til at købe produkterne.

Når noget skal være billigt, er man dog også nødt til at benytte de billigste ingredienser fremfor de bedste – samt en masse fyldstoffer, så produktet syner af mere. Og der skal sikkert heller ikke det store geni til at regne ud, at en bodylotion til 25 kroner i supermarkedet næppe indeholder ret mange kvalitetsindholdsstoffer.

Nu Skin kan derimod bruge alle de besparede udgifter, som den korte distributionsvej efterlader, til at udvikle nye teknologier og tilsætte ingredienser af høj kvalitet til produkterne –  stedet for at anvende de billigste indholdsstoffer. Det giver bedre produkter, som rent faktisk virker, fordi der ligger en masse specialistforskning bag dem. Samtidig med, at priserne ligger på samme niveau som andre kendte mærker fra eksempelvis Apoteket og Matas. Produkterne fra Nu Skin har bare en højere produktværdi, fordi omkostningerne er brugt på indhold fremfor distribution og markedsføring.

Vil du også prøve produkterne fra Nu Skin, kan du finde alle produkterne via knappen nedenfor eller finde en lokal konsulent, som kan komme og lave en produktpræsentation helt gratis.