Gyldendal webprøver for 4. – 10. Klasse

Du kan få gode hjælpemidler til at blive bedre forberedt til den næste prøve med Gyldendals webprøver. Med en gratis prøveadgang kan du se nærmere på mulighederne og så snart du er klar, så kan du søge hjælp i både matematik, dansk, biologi, fysik, geografi, kemi samt sprogfagene engelsk, tysk og fransk i klassetrinet 4.- 10. klasse.

Der kommer hele tiden nye versioner på siden, så der er mulighed for at blive bedre og udvikle sig, med den helt rette forberedelse til den næste prøve eller eksamen.

En prøve skal gerne gå godt

Når der er tale om prøver eller eksamener, så vil du selvfølgelig gerne gøre det godt og om ikke andet give dine børn de bedste muligheder for de bedste betingelser for at gøre deres bedste. Ved at lave webprøver, gives der muligheder for at sætte teori til praksis og få anvendt det der er lært, præcis på samme måde som det gør sig gældende til en helt ægte prøve eller eksamen. Gyldendals webprøver er udviklet af personer der kender til de krav der stilles ved en ægte prøve eller eksamen og giver dig den perfekte øvelse til at klare dig endnu bedre når det virkelig gælder.

Lær af dine fejl

Når du vælger at gøre dig mere forberedt ved hjælp af en webprøve fra Gyldendal, så bliver du ikke kun stærkere til de former for eksamener du ender med at komme ud for i skolen, men du får også muligheden for at se hvor dine største svagheder eventuelt måtte være, indenfor et specifikt fag. Gyldendals webprøver giver dig et konkret resultat, der fortæller dig hvor der er mangler og hvad der gøres godt. Dette er en kæmpe fordel når du fortsat skal forberede dig på at kunne gøre det bedst muligt når det virkelig gælder. Der hvor du ser ud til at halte lidt efter, det er også der du har brug for at læse lidt mere op på tingene og ikke nødvendigvis ligge så mange kræfter i det du allerede har godt styr på. Det er et perfekt hjælpemiddel til at planlægge en realistisk og effektiv eksamensforberedelse.

Du er ikke alene

Hvis du også gerne vil blive bedre til dine fag i skolen, så er du bestemt ikke alene og det er du heller ikke hvis du vælger af bruge Gyldendal webprøver til at forbedre dine forberedelser. Mange har allerede prøvet kræfter webprøverne indenfor alle fag, for at styrke de steder hvor der er behov for lidt ekstra forståelse og en bedre evne til at omsætte teori til praksis og er glade for den mulighed det har givet for en bedre forståelse indenfor det pensum du skal kunne. Det er lige præcis her, at Gyldendals webprøver er helt ideelle, hvor du skal samle alt det du ved og give et korrekt brugbart svar.

Forbered dig grundigt i alle fag

Til trods for at der måtte være nogle fag som du syntes du har ret godt styr på, så kan det være en god idé at læse lidt ekstra op inden en eksamen. Med Gyldendals webprøver, så får du et resultat for dine evner indenfor et bestemt fag, hvad end det er dansk, engelsk, matematik eller nogle af de andre fag indenfor pensum i 4. – 10. Klasse. Du kan finde frem til hvor der er behov for at sætte lidt ekstra ind.

Dansk læsning og retskrivning

Dansk er et af de fag der giver god mening at øve sig lidt ekstra på. Kan du læse og skrive godt, så har du et godt grundlag for at komme langt i alle de andre fag også, både når det kommer til de mundtlige eksamener og ligeledes de skriftlige, hvor det også har betydning, at du har evnerne til at udtrykke dig præcis som du ønsker. Med Gyldendals webprøver i dansk og retskrivning, kan du både få styr på læsningen og foretage retskrivningsprøver i form af diktater og træningsopgaver udformet at dygtige folkeskolelærere.

Flere skoler tager udgangspunkt i øveklar

Øveklar er det træningsmateriale der ligger bag webprøverne fra Gyldendal. Der er tale om bogligt undervisningsmateriale, der kan avendes som understøttende træning forud for webprøverne. Det er samtidig også bogligt materialer der kan anvendes helt uden at have kendskab til webprøverne.

Flere og flere skoler anvender øveklar forud for eksamener for at klargøre eleverne bedst muligt og her er det oplagt at kombinere undervisningen med Gyldendals webprøver.

Test dine evner før og efter

En af de mange fordele der er ved at anvende Gyldendals webprøver fra 4. – 10. Klasse er, at du kan teste dine evner indenfor hvert fag allerede inden du går i gang med forberedelser, men også efter, for at se hvor langt du er nået med den ekstra træning. Med en specifik score er det nemt at sammenligne dine resultater og den udvikling der opstår når du dykker ned i bøgerne og får de rette redskaber til at blive bedre.

Gå sammen med dine skolekammerater

Husk på, at du bestemt ikke er alene om at skulle til prøver eller eksamener i forbindelse med din skole, det skal alle dine skole- og klassekammerater også. Det ved dine skolelærere også og derfor vil du komme ud for, at de selv bruger Gyldendals materialer i undervisningen og eventuelt også supplerer med de medfølgende webprøver. Det er nemt at finde det helt rette materiale der er passende til klassetrinet og niveauet, som meget vel kan arbejdes i plenum eller sammen med klassekammeraterne.

Jo mere forberedt jo mere ro

Jo mere forberedt du er på en eksamen, jo mere ro kan det også give dig når du sidder i det. Med den rette forberedelse kan du komme meget længere end du måske havde forestillet dig, så er det er altså alfa og omega for et godt resultat. Med Gyldendals webprøver og supplerende materiale til alle skoleelever fra 4. – 10. Klasse, er du allerede godt på vej til bedre forberedelse, mere ro og et større overblik til den enkelte eksamen.

Bestil en prøveadgang

Du behøver ikke at hoste op med pengene lige fra start og særligt ikke hvis du er i tvivl om, at Gyldendals webprøver er det rette valg for dig til din forberedelse og forbedring af pensum. Bestil straks en gratis prøveadgang hvis du gerne vil kigge nærmere på de muligheder der gives og det materiale der er tilgængeligt. Prøveadgangen giver mulighed for at kigge nærmere på alle de fag der er tilgængelige på tjenesten. Dernæst kan du beslutte dig om Gyldendals webprøver er det helt rette valg for dig.

Bestil adgang til de fag du ønsker

Du kan sørge for at få adgang til de fag du måtte have brug for. Listen er lang og giver dig mulighed for at forbedre dig indenfor følgende fag, som 4. – 10. Klasser bliver undervist i;

 • Dansk læsning og retskrivning, 5.- 6. klasse
 • Dansk læsning og retskrivning, 7.- 9. klasse
 • Dansk skriftlig fremstilling, 5.- 6. klasse
 • Dansk skriftlig fremstilling, 7. – 9. klasse
 • Dansk i tiende
 • Matematik, 4. – 6. klasse
 • Matematik, 7. – 9. klasse
 • Matematik, mundtlige oplæg, 9. – 10. Klasse
 • Engelsk, 8. – 10. Klasse
 • Tysk, 8. 10. Klasse
 • Fransk, 9. klasse
 • Biologi, 7. – 9. klasse
 • Fysik/kemi, 7. – 9. klasse
 • Geografi, 7. – 9. klasse

Det kan Gyldensdals webprøver give dig

Det er uundgåeligt at skulle til en eller flere eksamener eller prøver i løbet af skoletiden. Forberedelse er her vejen frem, for at give de bedste betingelser for et godt resultat. En ting er at gennemgå de mange sider der er gennemgået i lige netop det fag du skal til eksamen eller prøve i, men en anden ting er at kunne sætte det hele sammen og kunne få din nuværende viden til at gå op i en højere enhed. Ved at foretage webprøver med lignende eksamener som dem du kan komme ud for i skolen, så giver du dig selv en forberedelse der er mere værd end at læse op i bøgerne. Det er også her du kan finde frem til hvor dine svagheder indenfor et bestemt fag eventuelt kunne være og dermed et perfekt redskab til at komme godt på vej til en god oplevelse og et godt resultat til din næste eksamen.