AP24 tandpasta – virker det?

AP24 tandpasta

AP24 Whitening tandpastaDe fleste af os vil gerne have flotte, hvide tænder – og de fleste af os har også prøvet en række forskellige whitening tandpasta, fordi der i reklamerne er blevet lovet en masse. Kun for at finde ud af, at der stort set ikke var nogen forskel.

Men hvad så med AP24 tandpasta – virker det?

Nogle af mine følgere på Facebook har fået lov til at deltage i en lille uvidenskabelig test af AP24 tandpasta fra Nu Skin. Det er der kommet denne anmeldelse af AP24 ud af.

 

Christinas test af AP24

34 år, selvstændig online marketer og mor til 3.

Hvilken tandpasta bruger du normalt?

Colgate Sensitive Pro Relief.

Bruger du almindelig eller elektrisk tandbørste?

Almindelig tandbørste med blødt børstehoved, kombineret med tandtråd dagligt.

Drikker du jævnligt kaffe, te eller cola – og ryger du?

Jeg drikker 2-3 kopper kaffe dagligt, ryger ikke og får sjældent cola.

Døjer du med tandproblemer som isninger i tænderne, følsomme tandhalse eller dårlig ånde?

Jeg har meget følsomme tandhalse og derfor også isninger i tænderne. Og så har jeg en del plak.

Efter 14 dages brug af AP24 tandpasta

Kan du se en forskel?

Jeg kan tydeligt se forskel og mine tænder er blevet i hvert fald nogle nuancer lysere. De er ikke kridhvide, men det er naturlige tænder jo heller ikke. Jeg har testet tandpastaen i mere end 14 dage – faktisk i næsten 3 måneder. Især min plak er stort set væk nu og jeg har næsten ingen belægninger ved tandkødsranden mere. Min tandlæge kommenterede det endda, da jeg var forbi forleden.

Hvis du tidligere havde tandproblemer, er de så forsvundet eller blevet bedre?

Jeg er stort set blevet mine isninger og følsomme tandhalse kvit. Det er jeg ret overrasket over! Har ikke mødt en tandpasta før, der faktisk løste problemet så fint som denne.

Hvad synes du om smagen?

Den er dejlig og mild. Den smager lidt af Tic Tac, synes jeg. Man skal lige vænne sig til, at starte tandbørstningen op på en en tør tandbørste, som der anbefales. Jeg har altid været vant til at sjaske den ind i vand først. Men spyttet kommer hurtigt til hjælp og efter 10-15 sekunders børstning mærker jeg ingen forskel. Og nu er det bare blevet en ny vane.

Hvad synes du om fornemmelsen af renhed – er den bedre eller dårligere end din oprindelige tandpasta?

Det der allerførst imponerede mig var følelsen af renhed. Den kom allerede efter første gang og der var markant forskel på, hvordan mine tænder føltes i forhold til, når jeg plejer at børste tænder. De blev virkelig glatte at føle på med tungen og man kunne decideret se en forskel også. Jeg tror faktisk ikke, jeg vil kunne skifte tilbage fra AP24 igen, alene af den grund. Jeg føler slet ikke tænderne bliver ordentlig rene med en traditionel tandpasta længere.

Sidses anmeldelse af AP24 tandpasta

26 år, psykiatrisygeplejerske og hundemor.

Virker AP24 tandpastaen?

Hvilken tandpasta bruger du nu?

Sensodyne Pro-emalj tandpasta.

Bruger du almindelig eller elektrisk tandbørste?

Almindelig tandbørste med blødt børstehoved.

Drikker du jævnligt kaffe, te eller cola – og ryger du?

Ja, drikker jævnligt både kaffe, cola light og ryger.

Døjer du med tandproblemer som isninger i tænderne, følsomme tandhalse eller dårlig ånde?

Isninger i tænderne.

Efter 14 dages brug af AP24 tandpasta

Kan du se en forskel ?

Synes de ligger meget op af hinanden, men kan godt se de er lysnet en smule.

Hvis du tidligere havde tandproblemer, er de så forsvundet eller blevet bedre?

Det er det samme som før. Har dog tidligere oplevet, at det blev forværret når jeg skiftede tandpasta, så dette er et stort plus – at AP24 virker lige så fint som min anden tandpasta i forhold til dét.

Hvad synes du om smagen?

Den har en lækker smag, som ikke er for stærk, men som samtidig er frisk og man føler sig derfor også frisk i munden efter tandbørstning. Jeg kan faktisk bedre lide smagen af AP24 end min tidligere tandpasta.

Hvad synes du om fornemmelsen af renhed – er den bedre eller dårligere end din oprindelige tandpasta?

Jeg føler at mine tænder er renere, men jeg ved ikke, om de faktisk er det. Fornemmelsen er dog skøn.

Jannies test af AP24

42 år, mor til 2 og langtidssygemeldt. 

Hvilken tandpasta bruger du nu?

Colgate.

Bruger du almindelig eller elektrisk tandbørste?

Almindelig tandbørste.

Drikker du jævnligt kaffe, te eller cola – og ryger du?

Ja, jeg er ryger og har været kaffebruger dagligt, og i perioder drukket meget te indtil for 5-6 år siden, hvor jeg opdagede, at teen var den værste til at misfarve tænderne udefra. Jeg drikker cola en sjælden gang.

Døjer du med tandproblemer som isninger i tænderne, følsomme tandhalse eller dårlig ånde?

Jeg har prøvet at have følsomme tandhalse, dårlig ånde samt knækket et par tænder og har derfor tandprotese i overmunden.

Efter 14 dages brug af AP24 tandpasta

Kan du se en forskel ?

Jeg kan sagtens se forskel og på en skala fra 1-10, vil jeg mene, at hvis farven var 1 før, så blev den på 2 uger til en 4’er. De er altså lysnet 3 nuancer og det synes jeg er ret flot efter kun 2 ugers brug af en tandpasta.

Hvis du tidligere havde tandproblemer, er de så forsvundet eller blevet bedre?

Da jeg har en tandprotese, der er flere år gammel, så var farveforskellen mellem protesen og mine naturlige tænder blevet ret markant. Det er nu klart reduceret.

Hvad synes du om smagen?

Smagen er god, dog lidt for stærkt til sidst for mig – og så skummer den ikke så meget, som en traditionel tandpasta.

Hvad synes du om fornemmelsen af renhed?

Hvad angår følelsen af renhed i min mund efter brug, så er den blevet rigtig god og sammen med vores gamle tandpasta er AP24 vores favorit, hvad angår smagen.

Vil du også prøve AP24 tandpastaen?

Så kan du købe den her:

Den er drøj i brug og en tube rækker til 2 gange daglig tandbørstning – hos én person – i 2-3 måneder, afhængigt af hvor meget du bruger ad gangen.

Hvad kan AP24 whitening tandpasta?

Udover at forebygge huller på grund af indholdet af flour, afhjælper AP24 også pletter på tænderne og dannelse af plak (de der trælse, gule belægninger som ofte sidder nede ved tandkødet). Tandpastaen kan også effektivt hjælpe med til at fjerne allerede opstået plak, så tænderne kommer til at fremstå lysere ved regelmæssig brug.

Derudover bevirker den unikke formel også, at tænderne føles markant renere og mere glatte. Det kræver ikke engang en tandbørstning, men blot at du smører tænderne blidt ind i AP24 med en finger – allerede efter få sekunder, kan du mærke forskellen. Det skyldes, at sammensætningen af ingredienser opløser det snavs, der ophober sig på tænderne i stedet for at slibe det af, hvilket på sigt kan skade tandemaljen.

Den indeholder dog ingen skadelig brintoverilte, ligesom mange andre whitening tandpastaer gør det.

Gode råd når du bruger AP 24 – så virker den bedst

  • Anvend altid AP24 på en tør tandbørste – så fortyndes tandpastaen nemlig ikke og virker derfor også bedre.
  • Brug kun en mængde der svarer til en lille ært – det er nok.
  • Børst tænder mindst 2 gange om dagen, eller som din tandlæge har anbefalet dig det.
  • AP24 kan bruges med både en elektrisk og manuel tandbørste.
  • Indholdet af flour betyder, at tandpastaen ikke bør anvendes af børn under 6 år – men den kan sagtens benyttes af større børn.
  • Som med alle andre tandpastaer bør du spytte skummet ud, når du har børstet tænder og ikke sluge det.
  • Skyl aldrig munden efter tandbørstning – så skyller du nemlig tandpastaen af tænderne og dermed også alle virkningsstofferne, hvormed tandpastaens langtidsvirkende effekt forsvinder.

Lidt om Nu Skin

AP24 tandpasta produceres og distrubueres af Nu Skin. Det er en amerikansk virksomhed, som har forhandlere i hele verden – også i Danmark. Organisationen er bygget op, som du måske kender det fra Tupperware og Pomp De Lux – hvor du ved produktpræsentationer kan prøve og se de forskellige produkter og bestille dem hjem via en konsulent.

Hos Nu Skin kan du doNu Sking også købe produkterne online selv. Du finder dem her

Årsagen til at Nu Skin forhandles på denne måde – og ikke via fysiske butikker og andre webshops – skal findes i deres produkt- og forretningsfilosofi. Ved traditionelle beautyprodukter skal både producenten, distributøren, transportøren, butikken og deres ansatte tjene penge, når en kunde køber et produkt.

Det betyder, at der er nødt til at være en høj indtjening (også kaldet avance) på produkterne, for at der er penge nok til alle. Selve produktet er derfor også nødt til at være så billigt som muligt at fremstille – ellers bliver det jo alt for dyrt i sidste ende, og så har ingen kunder råd til at købe det.

Når noget skal være billigt, er man dog også nødt til at benytte billige ingredienser fremfor de bedste – samt en masse fyldstoffer, så produktet syner af mere.

Den tankegang gør Nu Skin op med.

Bedre beautyprodukter – som rent faktisk virker

Produkter fra Nu SkinNu Skin har skåret alle de fordyrende mellemled fra, så de eneste der skal tjene penge på produkterne er Nu Skin selv samt den konsulent, der sælger dem. Det giver mulighed for at vælge bedre ingredienser og skære ned på alt de unødvendige fyld.

Produkterne bliver ikke billigere end dem, du kan finde i butikkerne – men du får mere værdi for pengene. De penge der er tilovers, og som ikke skal bruges på at alle andre kan tjene penge, benyttes nemlig i stedet på selve produkterne. Du får derfor langt bedre virkningsstoffer, ingredienser og sammensætninger for de samme penge – uanset om det er en tandpasta, fugtighedscreme eller læbestift, du som kunde kommer til at stå med i hånden.

Nu Skin er desuden førende i hudplejebrancen, fordi teknologien bag produkterne bygger på avanceret og kontinuerlig forskning i, hvordan huden reagerer og ældes – og hvordan forskellige virkningsstoffer i kombination med hinanden kan påvirke begge dele positivt. Du får således ikke bare nogle lækre produkter, men også vished for at produkterne holder det de lover. Ikke bare som du har hørt det i utallige reklamer – de virker rent faktisk.

Samtidig er alle produkter af så høj kvalitet, at det er svært at gå tilbage til dem, man brugte før. Så forskellen er altså noget der kan mærkes. Ikke kun med AP24 tandpasta, men også med de øvrige produkter som tæller alt fra aldersbekæmpende hudpleje og makeup til fugtgivende cremer og kosttilskud.

Shop med rabat

Vil du have gode rabatter på produkterne og besked, når der er tilbud? Så send en mail til mail@100hjerter.dk for at høre mere.