Selmas Tryllepomade

Selmas Tryllesalve

Selmas Tryllepomade i æskeVi har, siden den yngstes fødsel, brugt Olivias Tryllesalve, som du kan læse mere om her. Nu har den fået en lillesøster, nemlig Selmas Tryllepomade.

Ingredienserne er helt de samme, men forskellen er at Selmas Tryllepomade leveres i en fin lille krukke, så den nemt kan være i lommen, din clutch eller i pusletasken. Samtidig kan du holde en god hygiejne, fordi du ved at have begge produkter også har to forskellige krukker – en til numserne og en til læberne.

Selmas Tryllepomade er desuden en smule fastere i konsistensen, så det er lettere at fordele et helt tyndt lag på læberne. Og derudover tryller den virkelig!

Som Tryllesalven tilfører den ren magi til sprukne og sviende læber som forsvinder efter kun få ganges brug og desuden kan forebygges fremadrettet.

Selmas Tryllepomade med 100% økologiske ingredienser

Jeg elsker økologi – men jeg elsker i lige så høj grad gennemskuelighed. Der findes jo masser af økologisk kosmetik på markedet, men økologisk er ikke nødvendigvis lig med godt.

En økologisk salve kan f.eks. sagtens indeholde parabener og parfume og allergifremkaldende stoffer. Alle 3 ting noget, jeg ikke kunne drømme om at udsætte en sart babyhud for.

I tilfældet med Selmas Tryllepomade, kan der dog sagtens sættes lighedstegn mellem “økologisk” og “godt”. Salven indeholder nemlig kun 3 ting:

  • Økologisk sheasmør (det er fedtstoffet fra nødderne, der vokser på shea-træet)
  • Økologisk olivenolie
  • Økologisk bivoks

Der er virkelig ikke tilsat andet. Selmas Tryllepomade er derfor også fri for parfume, parabener, konserveringsmidler og æteriske olier.

Den dufter og smager desuden heller ikke rigtig af noget – og hvis den lille skulle finde på at slikke pomaden af læberne gør det slet ingenting. Ingredienserne er nemlig af så ren kvalitet, at de igen skade medfører.

 

Historien om Selmas Tryllepomade

Selmas TryllesalveLouise-Marie Törnqvist manglede et produkt til sin nyfødte datter, da hun blev mor til nummer 2.

Der var masser af produkter til røde numser og andet irriteret hud på markedet, men ikke et produkt der både var økologisk, bæredygtigt og prisbevidst og samtidig kunne give hendes børn det allerbedste på hudplejefronten.

Derfor besluttede hun sig for at lave det selv. Det blev til Olivias Tryllesalve, Selmas Tryllepomades forgænger.

Først var det kun hende selv og mødregruppen, som havde glæde af salven, men i 2012 blev den sat i produktion.

I 2017 blev Selmas Tryllepomade så lanceret. Den bygger på samme grundopskrift som Tryllesalven, men har en fastere konsistent, der egner sig godt til en læbepomade.

Du kan læse mere begge produkter på Oliviastryllesalve.dk