Safari i Tanzania!

Safari i Tanzania

Jeg har tidligere skrevet lidt om safari og jeg er stadig i gang med at undersøge, hvilken destination vi skal vælge.

Efter at have talt med nogle forskellige mennesker, lyder det nemlig til at Tanzania skulle være det bedste safariland overhovedet. Vi havde ellers talt lidt om Kenya, men jeg har en veninde som har boet i i landet og i dag er gift med en kenyaner og derfor færdes en del i det afrikanske land.

Hun fortæller, at det ikke altid er det mest trygge sted som vesterlænding, hvis man gerne vil rejse lidt rundt på egen hånd, som vi ellers havde planlagt.

Derfor hælder jeg mere og mere til en safari i Tanzania. Og som en samlet pakkerejse, så vi er sikre på vi er i trygge hænder.

Gode muligheder for safari i Tanzania

Tanzania byder på det største antal vilde dyr i verden og alene derfor er det en god safaridestination.

Vi kan derfor se både masser af løver, giraffer, flodheste, elefanter, zebraer, fantastiske fugle og mange andre spændende dyr på savannen. Mange er faktisk også heldige at  spotte leoparder, geparder og næsehorn samt store flokke af gnuer.

Det er rent Løvernes Konge og med den nye spillefilm coming up er jeg sikker på, det fyrer endnu mere op for drømmene om en safariferie.

Noget der i øvrigt for vores vedkommende også skal kombineres med en badeferie på smukke Zanzibar, så vi får oplevet lidt af hvert under vores safari i Tanzania.

En safariferie efter vores hoved

Heldigvis er det ret nemt at få det, som man vil have det. Der er nemlig mulighed for at få arrangeret en pakkerejse med præcis det indhold, man gerne vil have.

Vi vil for eksempel gerne bo i en luksus lodge, fordi vi elsker når omgivelserne er i top – og så vil vi gerne besøge både nationalparkerne Serengeti og Lake Manyara.

Turen skal desuden foregå i sensommeren, hvor Tanzania har sin køligste periode vejrmæssigt og næsten ingen nedbør. Her er ikke koldt, men dejlige 27 grader. Min mand er dog ikke til skyhøje temperaturer, så det udelukker vinterhalvåret, som jo syd for ækvator har sommer på dét tidspunkt.

Vores ønsker og vores budget bliver så udgangspunktet for, hvordan vores Safari Tanzania kan sammensættes af rejseselskabet. Det er ganske genialt.

Jeg håber vi får muligheden for at komme afsted, for det kribler i rejsehjertet!

Har du været på Safari i Tanzania? Så del endelig dine tips med mig i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *