Opbevaringskasser i træ til børneværelset

Opbevaringskasser i træ

Jeg har længe ledt efter nogle opbevaringskasser i træ til børneværelset.

Der findes jo masser af opbevaringsløsninger i plastik til billige penge – men jeg synes træ har mere charme. Det holder i øvrigt også i længere tid og så slipper vi for at skulle sætte endnu flere plastprodukter i verden.

Unikke opbevaringskasser i træ

Valget er faldet på opbevaringskasserne fra sjællandske Cozytrends.

Trækasserne produceres af ejeren selv på hans eget værksted i Ganløse. For de af jer, der er fra Jylland som mig kan jeg fortælle, at det ligger cirka mellem København og Frederikssund. De sender dog gerne til hele landet, så det er nemt at få de fine opbevaringskasser leveret.

Opbevaringskasserne er fremstillet af hvidpigmenteret fyr, som er en både holdbar og slidstærk trætype. Det er en kæmpe fordel på et børneværelse! Træet har et rustikt udtryk, som er smukt i sig selv, men det kan også males i de farver, du har lyst til.

Derudover har de hængslet låg som blot slås op, når kassen skal åbnes. Så slipper man for låg, der ligger og flyder. Ganske praktisk på et værelse, hvor der i forvejen har tendens til at ophobe sig mange ting på gulvarealet.

Cozytrends laver i øvrigt også mange andre flotte træprodukter på værkstedet, for eksempel skærebrætter og unikke spise- og haveborde. De forhandler også de populære Ball Mason glas – men det hører til i et helt andet blogindlæg…

Pimp dine træ opbevaringskasser

Opbevaringskasser kan males med tavlelakJeg synes, opbevaringskasserne i træ er fine i sig selv, men jeg kan alligevel godt lide, at tingene er unikke.

Vores opbevaringskasser skal derfor males med sort tavlelak, så Jeppe selv kan dekorere dem igen og igen. Samtidig kan jeg skrive på kasserne, hvad de indeholder – og viske det ud igen, hvis vi pludselig beslutter os for at sortere legetøjet på en anden måde.

Der er dog masser af mulighed for at dekorere dine træopbevaringskasser og her får du 3 mere.

Mal i en ny farve – når du har lyst

Du kan male dine trækasser i én farve nu – og senere male dem over med en anden, hvis stilen skifter eller kasserne en dag skal bruges et andet sted i huset end på børneværelset. Faktisk kan kasserne følge barnet helt indtil det flytter hjemmefra og så til den tid få den farve, den unge foretrækker.

Det er nemt at overmale kasserne. Du skal blot sørge for at slibe den allerede malede overflade med sandpapir, så den bliver ru. Dermed fæstner det nye lag maling bedst.

Brug wallsstickers eller dine kreative evner

De fine opbevaringskasser i træ kan også dekoreres med wallstickers, som du kan udskifte i takt med at barnet bliver ældre eller interesserne ændrer sig: Legoklodser på kassen med Lego, biler på kassen med legetøjskøretøjer og kjoler på kassen med udklædningstøj.

Du kan også selv male motiverne på dem, hvis du er en særligt kreativ sjæl

Barnets egne unikke kasse

Håndaftryk på dine opbevaringskasserEn rigtig unik kasse, der helt er barnets egen, får du ved at lade barnet lave håndaftryk på opbevaringskasserne.

Det fineste udtryk får du, hvis du selv maler kassen i en grundfarve og derefter hjælper barnet med at sætte håndaftryk i den eller de farver, der passer til rummets øvrige indretning.

Har du selv nogle gode tips til indretning med opbevaringskasser? Så del dem meget gerne i kommentarfeltet. Jeg glæder mig til at høre om dine kreative ideer!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *