Børnetøj på afbetaling

Børnetøj på afbetaling

Nogle gange kan man have brug for at købe børnetøj på afbetaling.

Særligt hvis økonomien er trængt og en ny børnetøjssæson banker på.

Måske er det svært at finde pengene til nye flyverdragter og vinterstøvler, når efteråret bliver til vinter – og måske er problemet det samme, når det bliver forår og det er tid til overgangsjakker og kondisko i stedet.

Selvom man i mange tilfælde godt ved at udgifterne kommer, kan man alligevel blive overrasket af livet på andre måder.

Derfor er det rart, at der er mulighed for at købe børnetøj på afbetaling og dermed udskyde betalingen, til der igen er luft i økonomien. Det behøver ikke være i flere år – det kan også bare være en enkelt måned eller to.

Børnetøj på afbetaling med Viabill

En af de mest benyttede afbetalingsordninger er gennem køb på faktura, for eksempel medViabill. Her sørger Viabill for at betale for dine varer – og du skylder herefter Viabill det pågældende beløb.

Du kan enten vælge at udskyde betalingen i 30 dage eller betale i mindre bidder i op til 24 måneder.

Du kan i øvrigt altid betale hele beløbet ud, hvis du vil dét.

Her kan du købe børnetøj på afbetaling med Viabill

At købe børnetøj på afbetaling med Viabill eller Klarna er i øvrigt hyppigt benyttet af dem, der gerne vil shoppe med børnepengekredit, men ikke har et Dankort. Det er nemlig betingelsen for denne betalingsmetode.

Børnepengekredit kan således ikke benyttes med Visa Electron eller Mastercard, da de er såkaldte debetkort og ikke kreditkort.

Børnetøj på afbetaling med børnepengekredit

En meget benyttet metode til at købe børnetøj på afbetaling på, er den såkaldte børnepengekredit. Jeg har i forvejen en komplet artikel med mere end 42 forskellige webshops, der tilbyder at du kan betale med børnepenge. Den kan du se her.

Du kan også gå direkte på opdagelse og købe børnetøj på afbetaling i en af disse online butikker:

Gode råd når du køber børne- og babytøj på afbetaling

  • Børnetøj med ViabillVær realistisk omkring, hvad du har råd til at betale tilbage, når du foretager betaling med faktura. At købe babytøj på afbetaling er nemlig oftest kun risikabelt for din økonomi, hvis du bruger flere penge, end du reelt får mellem hænderne. Hvis du ved, at du næste gang der kommer børnepenge får udbetalt 5000 kroner – så brug ikke mere end dét. Eller endnu bedre: Lav en regel om at du maksimalt bruger halvdelen. Så har du nemlig stadig noget til overs til andre ting.
  • Køb gerne billigt ind af udsalgsvarer. På den måde kan du i sig selv spare en masse penge, men kommer heller ikke til at bruge mere end højst nødvendigt. Det giver økonomisk overskud til lidt mere – og det er rart og trygt, hvis det generelt er småt med pengene.
  • Overhold betalingsfristerne – så får du nemlig hurtigst muligt dit babytøj på afbetaling betalt ud. Viabill har ganske vist ikke renter på lånebeløbene, men hver måned lægges der et gebyr oveni ydelsen. Og jo flere måneder du benytter dig af afbetalingen, jo mere kommer du således også til at betale mere tilbage end hvis du hurtigt betaler lånet ud.