Børnetøj på abonnement

Børnetøj på abonnement

Det kan være dyrt at klæde sine børn på. I hvert fald, hvis man gerne vil være sikker på tøjet er fremstillet af de bedste materialer og ikke belaster miljøet unødigt. Det kan børnetøj på abonnement dog gøre noget ved.

Med Vigga får du nemlig det hele på én gang – tøj til dit barn med god samvittighed og et minimalt aftryk på miljøet.

Hvordan fungerer børnetøj på abonnement?

Børnetøj på abonnement til drengeEgentlig er det ret simpelt: Du lejer dit børnetøj i stedet for at købe det. Det sker ved, at du først vælger hvilket børnetøj på abonnement, du har brug for og efterfølgende betaler en fast pris pr. måned.

Når barnet er vokset og tøjet er blevet for småt, bestiller du blot børnetøjet hjem i næste størrelse og returnerer så den pakke, du allerede har liggende.

Vigga kalder selv deres børnetøj på abonnement for “cirkulært børnetøj”, fordi det konstant cirkulerer mellem de forskellige tilmeldte familier.

Og når tøjet ikke længere er pænt, renses stoffibrene og bruges så til at væve nyt klæde, der kan syes mere børnetøj af. Det er både en fordel for miljøet og gør samtidig tøjet billigere.

Vælg selv dit børnetøj – eller bestil en færdig pakke

Hos Vigga kan du vælge mellem 2 løsninger.

Enten kan du bestille en færdig pakke med børnetøj eller frit vælge præcis de dele, du kan lide og har brug for. Måske bryder du dig ikke om langærmede body’er til dit barn og foretrækker i stedet heldragter – eller også kan du ikke lide striber, men elsker i stedet sarte pastelfarver. I dette tilfælde kan du frit blande din pakke og vælge mellem 500 forskellige styles.

Der findes 3 forskellige pakkestørrelser:

  • Den lille, hvor du lejer 20% af den mængde tøj, barnet har brug for – svarende til 8 stykker tøj.
  • Den mellem, hvor du lejer 70% af den samlede garderobe – svarende til 16 stykker tøj.
  • Den store, hvor du har alt dit børnetøj på abonnement med 24 stykker.

Prisen starter ved 299 kroner pr. måned. Det er mindre end én heldragt fra Mar Mar koster. Alt tøjet er desuden økologisk og designet af Vigga selv. Der er derfor tale om unikt børnetøj, du ikke finder andre steder.

Tøjet findes fra str. 50-92 og skulle dit barn være stort fra fødslen bliver tøjet bare byttet – og vokser dit barn hurtigere end gennemsnittet eller springer en størrelse over, kan abonnementet nemt ændres, så du får præcis det babytøj hjem, du mangler. Du behøver i øvrigt ikke være med fra start og kan fint hoppe med på vognen undervejs. Du kan endda også leje ventetøj.

Du finder desuden alt fra basistøj og strik til uld og overtøj.

Bliver børnetøj på abonnement ikke slidt?

Børnetøj på abonnement til pigerTøjet fra Vigga er af så høj kvalitet, at sliddet er minimalt. Derudover vaskes og renses tøjet på et svanemærket vaskeri, når det kommer retur, inden det sendes videre til en ny familie. I denne proces tjekkes tøjet også for pletter, huller og synligt slid.

Dermed er du sikret, at dit børnetøj på abonnement altid er pænt, selvom du måske ikke er den første i rækken, der modtager det.

Især de mindste størrelser bliver sjældent brugt ret mange uger ad gangen og her er derfor mange penge at spare ved at købe børnetøj på abonnement – fremfor en fuld garderobe med tøj, der kun kommer på få gange. Du slipper desuden for besværet med at sælge tøjet videre, når tøjet ikke længere skal bruges.

Med Vigga lægger du det blot i den taske, du modtog tøjet i og afleverer det på posthuset, når du henter den næste størrelse. Det er virkelig nemt – og smart!

Der er desuden bygget en forsikring ind i Viggas børnetøjsabonnement, så I kan bruge tøjet præcis, som var det jeres eget. Det tager højde for huller på tøjet, så I kan få tilsendt et stykke erstatningstøj, hvis noget går i stykker. Hvis blot du vasker børnetøjet fra Vigga som anvist og ikke udsætter det for overlast, skal I som udgangspunkt ikke betale, hvis et stykke tøj må kasseres.

 

Vigga er smukt design

Vigga Svensson er idékvinde bag konceptet og har tidligere været den ene halvdel af designerne bag børnetøjsmærket Katvig.

Stilen på børnetøjet fra Vigga er afdæmpet og klassisk, krydret med lette grafiske mønstre. Målet har desuden været at de forskellige dele kan benyttes på kryds og tværs, så 8 stykker tøj kan blive til 16 forskellige sætkombinationer.

Du kan se alle produkterne, når du tilmelder dig. De første 14 dage er i øvrigt gratis, så du kan prøve at købe børnetøj på abonnement, inden du beslutter dig. Det er desuden generelt nemt at opsige abonnementet hos Vigga, hvis du skulle få lyst til at prøve noget andet.

Har du brug for at købe børnetøj nu og vil du gerne betale med børnepenge, kan du se en liste over alle webshops med denne mulighed her