Vi fylder 75!

Dannebrog

I år fylder min mand 40 – og jeg fylder 35. Det giver 75 til sammen og derfor skal vi holde fælles fødselsdag. Med til sådan en fejring hører som regel også gaver. Noget jeg elsker!

Mange har i hvert fald efterspurgt en ønskeseddel, så der skulle være gode muligheder for, der dukkende nogle fine pakker op på dagen.

Hjemme hos os er det som regel mig, der går rundt og ønsker mig ting. Min mand går ikke så meget op i dén slags og ønsker sig oftest penge. Det er også en dejlig gave, men jeg synes det er særligt dejligt med fysiske gaver. Især fra folk jeg holder af.

Jeg har 5 ting på ønskesedlen for mit eget vedkommende – og deler dem lige med jer her. Måske mangler i selv inspiration til jeres egen.

Køkkenknive

KøkkenkniveEfter mange år med billige knive fra IKEA, der er blevet udskiftet i takt med de blev sløve, er jeg nået til den erkendelse at jeg nu er voksen.

Jeg laver mad hver dag og skal bo i mit hjem mange år endnu – og det giver ingen mening ikke at have værktøjet i orden. Især ikke, fordi det faktisk er meget nemmere og hurtigere at lave mad, når redskaberne virker optimalt.

Derfor har jeg et sæt køkkenknive højt på ønskelisten. Gerne de klassiske Global knive – de ligger godt i hånden og er pæne at se på.

Kay Bojesen figurer

De fine Kay Bojesen figurer er en ægte klassiker og de nyfortolkede modeller er fulde af charme. Jeg har allerede en søpapegøje og 2 fugle – men drømmer om den klassiske abe. Derudover har jeg også forelsket mig i de søde turtelduer i træ.

Den sidste synes jeg især kunne være en sød fællesgave til minde om dagen.

Flere tallerkener

Vi samler på Hvid Riflet fra Royal Copenhagen og trænger til supplerende tallerkener – og mangler især frokosttallerkener og dybe tallerkener. Vi er ret glade for dette stel. Det er nemlig pænt og enkelt, og så er der brudgaranti på, så vi kan få en ny tallerken, hvis vi skulle være uheldige at noget går i stykker.

Det er særdeles praktisk med 3 børn i hjemmet!

Kunst til vores vægge

Vi har boet i vores hus i mere end 3 år og har stadig vægge, der mangler kunst, plakater eller billeder. Det skyldes både, at vi har haft svært ved at finde “det helt rigtige” – og at især jeg godt kan lide, tingene har en historie.

Derfor er dette også en oplagt gave, fordi gaver i form af vægpynt netop får sin egen fortælling, når man får det foræret af nogen, man holder af.

Arne Jacobsen Bankers ur

Vores køkkenur er en billig sag fra en rodebutik. Det fortæller os hvad klokken er, men ellers er det ret uinspirerende. I lang tid har jeg dog ønsket mig det klassiske Bankers ur fra Arne Jacobsen. Jeg elsker det simple, lidt retro-agtige, udtryk og så er det en smule eksklusivt.

…. Og ja. Så ønsker jeg mig også penge. Vi sparer nemlig sammen til både en ferie og nye sofaer.

Det jeg glæder mig allermest til, er dog at se familie og venner til en hyggelig dag. Med masser af fest, sjov og højt humør.