Tips til at holde styr på barnets ejendele

Går dit barn i børnehave, skole, til fritidsaktiviteter eller lignende? Så kan du nok nikke genkendende til, at det sommetider kan være svært at finde dit barns udetøj i børnehaven eller madkassen, da der kan være en chance for, at der er en anden, som har det samme. Dette problem kan du heldigvis afhjælpe med navnelapper. Navnelapper kan være en stor hjælp i hverdagen, da navneklistermærkerne er med til at holde styr på barnets ejendele. På den måde kan du spare penge, når barnets ting kommer med hjem igen. Ingen mistede sager. Du kan putte navnelapperne på dit barns tøj, overtøj, drikkedunken, madkassen og bamsen. Mulighederne er store med navnelapper.

Tøjet skal vaskes, og her kan der være spørgsmålstegn ved, om navnemærkerne kan holde til at blive vasket. Det kan de godt. Du skal ikke være bange for at smide dem i vaskemaskinen, tørretumbleren eller opvaskemaskinen, da de kan tåle det hele. Derudover er de også nemme at påføre på tøjet. Navnemærkerne er selvklæbende klistermærker, hvilket gør det nemt at påføre dem, og så er de af god kvalitet og tåler at blive brugt.

Fordele ved navnelapper

Hvis du gerne vil undgå at miste dit barns tøj og ting, kan du med god grund overveje at købe navnelapper. Det er klistermærker, hvilket betyder, at de klæber på næsten alt. Så du kan i princippet sætte mærkerne på alle de ting, dit barn har. Fordelen er, at mærkerne kan tåle vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler. Så madkassen og drikkedunken kan blive vasket efter brug, og det samme gør sig gældende for barnets tøj. Du har mulighed for at designe dine egne navnemærker. Den mindste basispakke indeholder 72 klassiske navnemærker. Mange anvender denne type navnemærker til tøj. Hvis du vil have den optimale holdbarhed af navnelapperne, sættes de på vaskeanvisningen.