Til Kage-Ekstravaganza hos Cakenhagen

Kage-Extravaganza hos Cakenhagen

Jeg er sønderjyde og når man er opvokset med sønderjysk kaffebord med 21 slags kage, skal der som regel noget til for at tilfredsstille min kagelyst.

Det er for eksempel næsten skuffende, hvis der kun serveres én slags kage til et kaffeselskab.

Derfor var jeg helt klar på både udfordringen og opgaven, da jeg blev inviteret til Kage-Extravaganza hos Cakenhagen i Tivoli.

Et væld af lækre konditorkager på københavnermåden med masser af wowfaktor er nemlig lige mig. Det var jeg sikker på inden – og helt overbevist om bagefter.

For oh boy… Sikke en masse lækre sager!

Cakenhagen i hjertet af Tivoli

Kage-Extravaganza hos CakenhagenCakenhagen er et københavnsk konditori som ligger lige midt i Tivoli.

Her afholder caféen hver weekend Kage-Extravaganza, som er et luksuskaffebord med masser af skønne kager: Moussekager med forskellig frugt, tunge skønne chokoladekager med alt det lækre – samt macarons, fyldt chokolade, tærter, flødeboller og alt hvad hjertet ellers kan begære.

Til Kage-Extravaganza får man 2 timer til at spise ALT det man kan – og dertil er der kaffe, te og varm chokolade ad libitum. Med flødeskum selvfølgelig!

Man får også serveret et glas sparkling tea, som er en slags mousserende vin brygget på te. Perfekt som et let syrligt modspil til alt det søde. For jeg gik all-in, hvis nogen skulle være i tvivl!

So many cakes – so little time…

Jeg var ellers en smule usikker på, hvor meget jeg kunne spise. Efter min kostomlægning og mit vægttab på 35 kilo, er jeg nemlig ikke længere i stand til at spise så store portioner og slet ikke så meget sukker.

Jeg nåede derfor heller ikke igennem det hele. Der var simpelthen ikke plads – og så var der en helt særlig moussekage med passionsfrugt og hvid chokolade, som jeg var nødt til at spise to stykker af. Sådan kan dét jo gå… I øvrigt fint med tråd i ordsproget på døren ind til køkkenet: Det skal være kalorierne værd.

Og dét var det!

I alt var der 16 forskellige slags lækkerier. Jeg kom halvvejs – og måtte kaste håndklædet i ringen til sidst. Men jeg er helt sikker på resten var lige så lækkert.

Jeg var afsted med Sine fra Cupcakesbysine.dk og SweetsbyLykkelee og jeg tror vi tilsammen udgør det mest sukkerglade 3-kløver i landet. Vi havde i hvert fald en perfekt dag og en dejlig oplevelse. Vi fik endda et lille treat til hjemturen med i form af en lækker Halloween-flødebolle.

Er du også til lækre kager? Så læs mere om Kage-Extravaganza her

Kage-Extravaganza