Stor badebalje

Stor badebalje

Når ens baby bliver større, og efterhånden har lært at sidde stabilt, bliver det traditionelle babybadekar hurtigt for lille – og en stor badebalje med plads til 90 liter vand dermed mere praktisk.

Det er dog ikke altid så nemt at finde et stort badekar i plastik og derfor har jeg her samlet nogle links til webshops, der har en stor badebalje med (prop i bunden!) i deres sortiment. Det sker dog, der bliver udsolgt – men så prøv en af de andre forhandlere.

Er det helt håbløst, så ring eventuelt til de forhandlere, der også har fysiske butikker. De har nogle gange store badebaljer stående på lageret, selvom de er udsolgt på webshoppen. Det var sådan, jeg fik fat i vores.

Her kan du finde en stor badebalje

Stor badebalje i plast

Du kan finde en stor badebalje som vist på billedet hos Mammashop.dk.

Man kan også købe større baljer i byggemarkeder, men vær opmærksom på, at disse ikke nødvendigvis er godkendt til brug til børn og plastikket dermed kan indeholde en masse “snavs”.

Der er ofte heller ikke bundpropper i disse baljer og det gør dem ret svære at få tømt.

En rigtig stor badebalje, beregnet til at bade i, er derfor det bedste. Nogle byggemarkeder har også store badekar til 2 børn – men ikke online.

Hvor længe kan man bruge en stor badebalje?

Stor badebalje - 90 literDa mine børn blev omkring 1 år, blev babybadekaret for lille. Ikke mindst fordi de begyndte at pjaske og sjaske ud over det hele – og så blev badekarret jo hurtigt tømt.

Med en stor badebalje med plads til 90 liter vand, er det endnu ikke sket. Og de høje kanter  forhindrer faktisk også de værste oversvømmelser på gulvet.

Hvor længe I kan bruge en stor badebalje, afhænger selvfølgelig af, hvor lange dine børn bliver. Min mellemste er dog 8 og kan stadig godt finde på at sætte sig i det og bade. Det ser dog ikke særligt bekvemt ud, hvis jeg skal være helt ærlig!

Men én ting er sikkert: En stor badebalje på 90 l er så stor, at dit barn sagtens kan sidde i det, indtil det er stort nok til at få et brusebad i stedet. Der er også plads til to mindre børn på én gang.

Vores yngste er pt. 3 1/2 og der er masser af plads i vores badebalje til ham endnu.