Stofbleer med navn

Stofbleer med navn

Stofbleer med navn er både praktiske og hyggelige. Du slipper for at dine stofbleer forveksles med de andre i mødregruppen og så kan du samtidig flashe dit barns smukke – og helt sikkert velvalgte – navn, uanset hvor I kommer frem.

Derudover er stofbleer med navn knapt så kedelige som de almindelige hvide.

Det er dog svært at finde dem i de fysiske butikker. Især hvis dit barn hedder noget lidt unikt eller har et skønt dobbeltnavn, ligesom mine 2 ældste har det. (Ved nummer 3 nedlagde faderen veto mod to fornavne – jeg har stadig ikke helt tilgivet ham).

Stofbleer med navn online

Stofbleer med navn onlineTil gengæld er alt muligt online – og derfor finder du også stofbleer med navn på nettet, som du kan bestille hjem.

Du kan finde stofbleer i 11 forskellige farver og vælge mellem 18 forskellige trådfarver. Så kan du skabe dine helt unikke stofbleer med navn.

Der er desuden også plads til hele 3 linjers tekst, så du kan skrive noget andet end barnets fornavn. F.eks. hele barnets navn eller fødselsdato. Med sidstnævnte kan stofbleer med navn endda blive en personlig barselsgave.

 

Stofbleer med navn til hovedet – stofbleer uden navn til numsen

Køb stofbleer med navn onlineHjemme hos os bruger vi hvide stofbleer til puslepladsen og de farvede til alt det andet. Især i forhold til situationer, hvor vi er uden for hjemmet og har pusletasken med, er det skønt at kunne kende forskel på de forskellige stofbleers anvendelsesområde.

På den måde er vi sikre på, at en stofble der har været brugt til bleskift ikke også bliver brugt til at tørre gylp op med – eller redde en løbende snotnæse. På den måde får vi ikke bakterier fra bleskiftene ind i sofaen og på spisebordet – hvilket jeg tror alle er enige er er lidt uhygiejnisk.

Stofbleer med navn kan med fordel bruges på samme måde: Vælg navnestofbleer til de “pæne” opgaver og de billige hvide til det hårde arbejde. Du kan desuden vaske de hvide stofbleer ved 95 grader, hvis de trænger., Det kan stofbleer med navn ikke altid tåle i længden, fordi broderiet kan tage skade.

60 grader er dog intet problem, så stofbleer med navn er stadig rigtig praktiske.  Især mørke stofbleer er guld værd, hvis du som os også bruger dem til hagesmække. Så kan du ikke se pletterne fra lasagnen eller karrysovsen.

Stofbleer med navn som personlig gave

Stofbleer med navn i lyserødMan kan aldrig få for mange stofbleer. Jeg har virkelig mange og har aldrig stået i en situation og tænkt: “Aij, her er for mange!”. Nærmest tværtimod.

Derfor er stofbleer med navn en god barselsgave eller dåbsgave – især af den lille slags. En pakke med 3 stofbleer koster nemlig kun omkring 100 kroner, hvilket nemt giver plads i gaveøkonomien til en buket eller lidt forkælelse til mor og far også.

Du kan eventuelt kombinere barnets navn med fødselsdatoen eller datoen for barnedåben. Er du moster, faster, mormor eller farmor kan du også skrive en kær hilsen i form af “Mormors guldklump” eller lignende. Alle stofbleer med navn laves på bestilling, så du bestemmer selv.

Hvad skal der stå på dine stofbleer?

Prøv dig frem her