En sommerferie fyldt med oplevelser for hele familien i Danmark!

Har du og familien droppet sommerferien til det sydlige europa i år og vil i meget hellere have en skøn og rolig sommerferie i Danmark, så giver vi dig her nogle gode bud på fantastiske oplevelser som hele familien kan være en del af.

Nogle af disse oplevelser vil være gratis og andre vil være betalte, læs mere og find inspiration til at holde en fantastisk sommerferie for hele familien i Danmark.

Tag i sommerhus: En uge i sommerhus for hele familien er noget af det bedste, her har i tid til bare at være jer selv, lave dejlig mad, gå på stranden og bare være sammen. Hvis i ikke selv har et sommerhus, så kan det være at nogle i familien eller nogle venner har et i kan leje for en rimelig pris.

Tag i Tivoli: Hvis du har børn der er store nok til at komme i Tivoli, så kan du være sikker på at det er en klar favorit hos dine børn. Her kan i hygge jer en hel dag og prøve en masse sjove forlystelser. Hvis i er en stor familie og alle skal have turpas, mad, sodavand, slik og is, så kan det hurtigt blive en dyr omgang, sæt derfor et budget til hvad i kan bruge og smør eventuelt et par madpakker i kan tage med ind.

Nyd de danske strande: Danmark har rigtig meget kyst og flere steder i landet er der nogle helt fantastiske strande, så pak en stor kurv med håndklæder, badetøj, solcreme og lidt at spise og i er klar til at bruge en hel dag ved vandet.

Besøg familien: Det kan være at i har noget familie i den anden side af landet, som i sjældent får set, planlæg enten en forlænget weekend eller en uge og vær sammen med hele familien. Dine børn vil elske at være mere sammen med familien og bruge noget kvalitetstid.

Tag i zoo: Alle børn elsker at komme i zoo og se de eksotiske dyr, her kan du se alt fra Pingviner, til løver og giraffer, børnene elsker det og det er hyggeligt for hele familien. En ide kunne være at invitere venner eller familie til at tage afsted sammen med jer.

Nyd den danske natur: Alle steder i danmark kan du finde smuk natur, det kan være en lang gåtur i den lokal skov, spille fodbold med familien i den lokale park eller tage bilen og køre til et smukt sted i landet.

Som du kan se så er der mange muligheder for en aktiv sommerferie for hele familien i Danmark, man behøves altså ikke betale tusindvis af kroner for at komme til sydens sol. Hvis du vil have flere ideer til oplevelser i Danmark, så mere på henholdsvist Topguiden.dk og Gavespot.dk.