Soft Gallery toilettaske

Soft Gallery toilettaske

Med en Soft Gallery toilettaske behøver du for en gangs skyld ikke kun købe ind med din babys behov for øje: Toilettasken kan nemlig også bruges af mødre.

Jeg bruger den personligt som en “lille pusletaske i selve pusletasken”, hvor jeg har de mest nødvendige ting i. Den er nemlig nem at snuppe i farten, hvis man kun lige skal ned og handle og ikke gider slæbe hele tasken med. Jeg har 2 bleer, vådservietter, en sut, et par bleposer og en læbepomade i min, hvilket der fint er plads til.

Soft Gallery toilettaske med ugler

De smukke toilettasker er quiltede i økologisk bomuld og har en smuk, gylden lynlås, der gør udtrykket endnu mere eksklusivt. Taskerne er foret med nylon indvendigt og måler 23 cm i længden og 13 cm i højden. Det svarer nogenlunde til størrelsen på et halvt A4-ark. Toilettasken er 7 centimeter bred.

soft-gallery-toilettaske-owl-coral-lyseroed

soft-gallery-toilettaske-owl-creme-hvid

soft-gallery-toilettaske-owl-grey-drizzle-graa

 

Det populære Owl print er selve signaturprintet hos Soft Gallery – og det er virkelig også fint!

Soft Gallery toilettaskerne fås i 3 forskellige farver: Coral, som er lyserød, Cream som er råhvid og Drizzle som er grå.

De øvrige styles med ugler fås i samme farver samt af og til limited editions. Tidligere kunne man få en hvid med lyseblå aftegninger af uglerne og senest i 2017 en mørkeblå version. Sidstnævnte går der rygter om skulle blive en fast del af sortimentet – og som drengemor krydser jeg fingre for, det er sandt. Om farven finder vej til de smukke toilettasker også, vides dog ikke.

Soft Gallery toilettaske i andre prints

Printet er anderledes, men de øvrige specifikationer er det samme: Lækkert økologisk bomuld med nylonfor og guldfarvet lynlås samt 23 cm lange, 12 cm høje og 7 cm bredde.

Soft galleru toilettaske i Gardenia print

 

Det fine og simple Pebbles print er små sorte prikker. Pebbles betyder småsten og det ligner de jo ganske korrekt også. Printet fås i 3 farver: Den lyserøde Silver Pink, den råhvide Bridal Blush og den lyseblå Sterling Silver.

Få besked om tilbud og rabatkoder

Soft Gallery’s Owl er sjældent på tilbud. Det skyldes, at de er en del af basiskollektionen. Men: Det sker af og til, at man kan være heldig alligevel. På vores Facebookside giver vi dig besked, så snart der er tilbud eller rabatkoder på de mest populære mærker til baby og børn – herunder også Soft Gallery.

Du finder 100hjerter på Facebook her