Soft Gallery sengetøj i ekstra længde

Som forældre vil man gerne give sit barn det bedste i hele verden, men nogle gange glemmer man faktisk sig selv. Jeg har i hvert fald en tendens til at synes, at 500 kroner for et par sko til min yngste er en ganske fair pris, fordi man jo skal passe på hans små nye fødder – men synes det er røveri ved højlys dag, når jeg skal købe et par sko til mig selv og må af med samme beløb.

Luksus sengetøj fra Soft Gallery

soft-gallery-sengetoej-xlDet lækreste jeg har købt til børneværelset er nok det smørbløde, smukke sengetøj fra Soft Gallery. Det er simpelthen så vidunderligt og i en så uovertruffen kvalitet, at jeg også gerne ville have det til vores eget soveværelse. Så opstod problemet dog: Vi har dyner med ekstra længde og selvom de fleste sengetøjsproducenter har forstået, at sengetøj i voksenstørrelser også er en fin idé, så er det de færreste, der producerer det med ekstra længde – d.v.s. 220 x 140 cm. Men: Soft Gallery laver deres smukke ugle sengetøj i ekstra længde.

Soft Gallery sengetøj XL har ekstra længde

Soft Gallery’s sengetøj kører faktisk i størrelserne S, M, L og XL. Small er baby, Medium er junior, Large er voksen og XL er sengetøj med ekstra længde. Det betyder, at dynebetrækket er 220 cm langt mod de normale 200 cm. Hovedpudebetrækket er derimod samme størrelse som altid, så det hele passer perfekt til de danske standardmål.

Her finder du Soft Gallery sengetøj med ekstra længde

Hos sovedyret.dk fører de alle 3 farver  – creme, rosa og grå (også kaldet Cream, Coral og Drizzle) Prisen er vejledende hos alle forhandlere og er derfor ens alle steder, medmindre du kan være heldig at finde en midlertidig rabatkode til en shop, der sælger Soft Gallery sengetøj med ekstra længde. I mange tilfælde er Soft Gallery (og især deres basic med ugler) dog undtaget fra rabatkoderne, fordi hylderne ellers bliver rippet. Hvis du gerne vil holdes opdateret med rabatkoder, kan du følge 100hjerter’s facebookside, hvor du ud over jævnligt at få gode tips og særlige tilbud og rabatter også får besked, så snart vi spotter rabatter og tilbud på netop Soft Gallery’s ugler.

soft-gallery-sengetoej-ekstra-laengde-xl-creme soft-gallery-sengetoej-ekstra-laengde-xl soft-gallery-sengetoej-ekstra-laengde-xl-graa-drizzle

Pas godt på dit Soft Gallery sengetøj

  • vask det med vrangen ud for at bevare farverne
  • vask det ved 40 grader
  • anvend farvebevarende vaskemiddel
  • undgå tørretumbling
  • stryg det gerne efter vask for at bevare formen længere