Vælg en barnevogn, der kan være i bilen

Barnevogn

Det er rigtig ærgerligt at komme hjem med den helt rigtige barnevogn, der så viser sig ikke at kunne være i bilen. Det smarteste er, at du køber en vogn, der både kan bruges som barnevogn og som autostol. På den måde kan du også slå to fluer med et smæk.

Når du skal på udkig efter en barnevogn til den lille nye, er der mange forskellige detaljer, som du skal være opmærksom på i forhold til den nye vogn. Det kan derfor være svært at have overblik over det hele, når I står i en butik, og sælgeren remser alle de detaljer op, som han mener, at I skal være opmærksomme på. Det handler derfor om, at I holder hovedet koldt, når I skal købe barnevogn.

En af de ting, der er virkelig vigtige, når I køber en barnevogn, er, at I sikrer, at den kan være i jeres bil. Det er rigtig ærgerligt at komme hjem med en barnevogn, der er så stor, at den ikke kan være i jeres bil. Specielt, når I nu har brugt så lang tid på at finde frem til den helt rigtige. I det tilfælde kan det være, at I lige frem overvejer at skifte bilen ud, så I kan få plads til den nye lækre barnevogn. Så bliver det først en virkelig dyr barnevogn, der er tale om.

Sådan kan du sikre, at din barnevogn kan være i bilen

Den nemmeste måde til at tjekke, om en barnevogn kan være i din bil, er selvfølgelig, at du prøver at folde barnevognen sammen og komme den ned i bilens bagagerum. Det er dog ikke sikkert, at sælgeren kommer til at være så vild med den løsning. En anden mulighed er derfor, at du har målt bilens bagagerum op, så du ved præcis hvor stor en barnevogn, der er plads til. Få sælgeren til at klappe barnevognen sammen inde i butikken, så du kan måle på vognen og se, om den passer.

Den mulighed har du selvfølgelig ikke, hvis du gerne vil købe en barnevogn via nettet. Det kan ellers være en god mulighed for dig for at få adgang til et større udvalg og ofte også spare nogle penge. Det er ikke sikkert, at selve vognen er dyrere, men når du handler i butikken, vil det typisk lykkes for sælgeren at få dig til at købe noget, som du ikke havde regnet med.

Det, du kan gøre, når du handler på nettet, er at gå efter en barnevogn, der er lavet til at kunne være i en bil. Det kan for eksempel være en 3-i-1 barnevogn, hvor liften i barnevognen kan tages ud og bruges som autostol inde i bilen. Det er en smart mulighed for dig for at slå to fluer med et smæk – eller tre, eftersom disse barnevogne også kan laves om til en klapvogn, når du får behov for det. Læs mere her.

Husk at sætte meget tid af til at købe barnevogn

Nogle forældre tænker, at det med barnevognen ikke er noget, som de skal have styr på, før det er lige oppe over, at de skal have barnet. Men sådan hænger virkeligheden desværre ikke sammen. Der kan nemlig gå lang tid, før du kan få din barnevogn leveret. Du skal derfor være ude i god tid, når du skal have købt en vogn til din lille nye.

Alt afhængig af, hvor du køber din barnevogn henne, kan der være helt op til 3 måneders ventetid på den. Det handler derfor om, at du får taget stilling til barnevognen i god tid, før du skal bruge den.