Ske til madposer

Madposer, klemmeposer, babysmoothies – min babys ubestridte yndlingssnack er de skønne, nemme madposer fra blandt andre Semper og Nestlé.

ske-til-madposer-semperJeg har altid en klemmepose med enten grød eller yougurt-smoothie liggende i pusletasken, for nogle gange risikerer man at stå i en situation, hvor man måske ikke når hjem præcis til spisetid eller simpelthen ikke kan skaffe noget lødigt babymad.

Så er det rart, at jeg trods alt har lidt i tasken som oven i købet er ernæringsmæssigt OK.

Nu er han fyldt et år og blevet så stor, at han blot får stukket madposen i hånden og labber de lækre sager i sig. Men da han var helt lille og lige hoppet på grødvognen, var det ikke en mulighed og det gik mildest talt drøjt med at made ham direkte fra tuden.

På den måde havde jeg svært ved at se fidusen i de her madposer, fordi jeg alligevel skulle have en ske med, som jeg skulle holde i den anden hånd – og så var begge arme optagede. Det resulterede i, at jeg var nødt til at finde en højstol og et bord, og så kunne jeg lige så godt have haft både skål, termoflaske og grødpulver med. I princippet i hvert fald.

Men selvfølgelig er der også nogen, der har lavet en smart ske til madposer!

Ske til madposer fra Doodle Spoons

Ske til klemmeposerSmå skeer der kan monteres på alle slags klemposer – ikke kun dem fra Doodle Spoons selv, men også de fleste andre madposer på markedet.

Der følger en smart piberenser med til skeerne, så den kan gøres ordentligt rene efter brug. Og så kommer disse skeer til madposer i en praktisk opbevaringsbeholder, så de ikke ligger og roder rundt i pusletasken, når de ikke bliver brugt.

Skeerne fås hos Med24.dk og der er to i hver pakke.

 

Doodlebags skeer og madposer

ske-til-madposer-doodlebagsHvis du både mangler madposer og skeer på én gang har Kids-world dette fremragende sæt fra Doddlebags her.

I modsætning til mange andre genopfyldelige madposer på markedet, udmærker Doddlebags sig ved, at de er gennemsigtige – på den måde kan du se, hvad der er indeni og at posen er helt ren og tør, når du fylder mad i den.