Sjove køkkenmaskiner til hjem med børn

Dine skabe er sikkert allerede fyldt op med køkkenmaskiner – men jeg lover dig, at du ikke vil undvære disse sjove køkkenmaskiner, som kan trylle lækkerier frem til både store og små. Og så er de så nemme at bruge, at de fleste børn selv kan finde ud af det. (Og så kan du jo passende lære dem at rydde op igen efterfølgende også).

Nogle af maskinerne var lidt fremme på Instagram til jul, hvor de I mange familier udgjorde en større kalendergave eller en overraskelsesjulegave. Så blev de glemt lidt – men det er egentlig synd. For hvilket barn drømmer ikke om sin egen popcornmaskine, candyflossmaskine eller donutmaskine? Mine gør i hvert fald – og da jeg selv har en ret sød tand, skal jeg da heller ikke holde mig for fin til at smage nogle af lækkerierne!

3 sjove køkkenmaskiner til børn og voksne

Der findes masser af anderledes køkkenmaskiner, men har får du de 3 bedste præsenteret.

Du finder dem alle sammen hos Altmedrabat.dk – hvor der altid er lave priser på alting, samtidig med at der er 10% rabat på alle varer.

 

Candyflossmaskine

CandyflossmaskineDet minder om cirkus og tivoli – og smagen er sød og velkendt. Med en candyflossmaskine kan I lave lækkert sukkervat som I kender det – men hjemme i jeres eget køkken.

Det eneste I skal bruge, udover maskinen, er sukker – eller knuste bolcher, hvis I gerne vil lave candyfloss med jeres favoritsmag.

Der følger to plastikkegler med til maskinen, I kan bruge til at rulle jeres candyfloss op på. Og så er maskinen nem at rengøre efter brug.

Popcornmaskine

PopcornmaskineDuften af popcorn frembringer for mig især minder om Legoland. Da jeg var lille, var det nemlig fast tradition at vi måtte få et kræmmerhus med popcorn og det var altså store sager dengang i 80’erne.

Derudover hænger popcorn naturligvis også sammen med en tur i biografen – og med en popcornmaskine derhjemme er I således godt på vej mod en perfekt filmaften.

Popcornmaskinen er den af de sjove køkkenmaskiner, der er nemmest at bruge. Der skal bare fyldes popcorn i og så kører det hele af sig selv.

I kan endda tilberede jeres popcorn fedtfri.

Donutmaskine

DonutmaskineJeg elsker donuts! Og det gør mine børn også. De minder os om vores ferier rundt omkring med snacks fra Dunkin’ Donuts – og selv om der ikke helt er tale om samme mængde af smagsvariationer hjemme i vores køkken som i donutkæden, så kan det sagtens gå an.

Med den rigtige opskrift får I lækre donuts på en meget nem og hurtig måde – og så bliver de perfekte i formen.

Maskinen laver 7 ad gangen, så der er nok til alle.

Opskriften på donuts, kan du finde her.