Rabatkode til LirumLarumLeg

Rabatkode

Den aktuelle rabatkode til LirumLarumLeg er “TILLYKKE”

Onsdag den 19. april og torsdag den 20. april kan du spare 20% på ALT (også i forvejen nedsatte varer) hos LirumLarumLeg.dk med følgende rabatkode: TILLYKKE

Det kan du, fordi de holder 11 års fødselsdag – og i den anledning er der også masser af fantastiske tilbud, hvor du kan spare helt op til 60%. Og så plus de 20% koden giver, selvfølgelig!

De særlige fødselsdagstilbud finder du her

Tilbuddene gælder til og med den 29. april. Selve rabatkoden gælder dog kun fra 19. april 2017 kl. 00.01 til den 20. april 2017 kl. 23.59 – til gengæld passer det jo lige med, at vi alle sammen får børnepenge. Ganske enkelt perfekt for sådan en shoppemor som mig.

Få besked om nye rabatkoder

Hvis du gerne vil have besked, når der igen er rabatkoder eller tilbud på de mest populære mærker, kan du følge 100hjerter på Facebook – her får du besked, når der er penge at spare (og en mase andet hyggeligt mor-og-far-indhold).

Billigt bObles med rabatkode til LirumLarumLeg

LirumLarumLeg har masser af spændende mærker – også de populære som bObles, Konges Sløjd, Cam Cam og JellyCat.

Men du skal være hurtig, hvis du vil have fingre i de mest populære ting. F.eks. er de klassiske møbler fra bObles som elefanten, krokodillen og ormen hurtigt væk, når der er rabat. Det samme gælder de kæmpe Jellycat-kaniner og de smukkeste sengesæt og puslepuder fra Konges Sløjd.

Udvalget er dog stort hos LirumLarumLeg så du kan med garanti finde ét eller andet efter din smag.

Det er i øvrigt nemt at handle på shoppen, der har 5 stjerner på Trustpilot og er E-mærket. Fragten kan ske til både pakkeshop, privatadresse eller firmaadresse og du kan også hente varerne på lageret i Hornbæk.

Rabatkode til LirumLarumLeg