Plakater til børneværelset

I min barndom var plakater noget, der fulgte med Anders And-bladet eller var med i min mors ugeblad. I dag er plakater nok den mest anvendte udsmykning i hjemmene overhovedet. Og især i rammer kommer de flot til udtryk på både børneværelset og i stuen.

Jeg har her samlet 5 af mine absolutte yndlingsidéer, når det kommer til plakater til børneværelset.

Fødselstavler

FødselstavlerTil minde om min egen fødsel ligger der, et sted i en flyttekasse, et håndbroderet stykke vægdekoration med mit navn og mine fødselsdata. Den kommer aldrig op i mit hjem, selvom hensigten med den sikkert har været ment kærligt. Den er simpelthen umulig at passe ind rent visuelt!

Derfor er jeg vild med den nye generations mulighed for at få et minde fra den første fødselsdag – nemlig fødselstavlerne.

Der er masser af designs og vælger man et tidløst et af slagsen, er der lidt større chance for at plakaten kommer op på væggen igen, når ens barn en dag flytter hjemmefra.

Synstavle

plakater-til-boernevaerelset-synstavleJeg elsker det minimalistiske i denne plakat, som minder om den synstavle, der hænger hos lægen.

Jeg er også vild med ideen om, at man sammen med sit barn kan kigge og pege på den og dermed træne både ord og barnets sprog.

Man kan enten få den i sort og hvid som vist her eller vælge blandt 33 andre farver. På den måde kan den nemt matches op med enhver anden plakat og dermed passes ind på ethvert børneværelse.

Plakater til børneværelset med sangtekster

plakater-til-boernevaerelset-sangtekstDu kan uden tvivl dit barns yndlings-godnatsang udenad, men at få sangteksten op på væggen i flotte farver, der matcher børneværelsets øvrige indretning og i en fin ramme, er simpelthen den sødeste idé til at få gjort rummet både unikt og personligt.

Du finder plakater med børnesange med fri fragt hos sohu-plakater.dk og finder du ikke jeres yndlingssang, kan du også designe din helt egen plakat.

Mine børns yndlingsgodnatsang er den sang, Kængu synger for Kængubarn i filmen “Peter Plys og Hafferlaffen”. Du kan høre den på engelsk her, hvis du ikke kender den allerede.

 

Navneplakat

plakater-til-boernevaerelset-navneplakatMan bliver aldrig træt af at høre eller se sit barns navn og derfor er en navneplakat oplagt på børneværelset.

Du kan evt. kombinere plakaten med en fødselstavle i de samme nuancer – så er der i hvert fald ingen tvivl om, hvem der bor på det pågældende værelse.

Deler dine børn værelse, er det også en fin detalje at hænge en navneplakat over hvert barns seng.

I min søns dagpleje er plakaterne også brugt på væggen over hvert barns barnevognsholdeplads. Det ser både hyggeligt ud og er praktisk på én gang.

 

Citatplakat

plakater-til-boernevaerelset-citatDe fleste af os har et yndlingscitat, som rammer en følelse eller stemning helt perfekt. Sådanne plakater er også perfekte på babyværelset – og især hvis de emmer af kærlighed til det fantastiske lille væsen, der sover i tremmesengen.

Plakaten her til venstre kunne være et oplagt bud til netop dén situation.

Mit eget yndlingscitat er; “Jeg var den første, der holdt din hånd. Jeg håber, du er der som den sidste til at holde min”.

Finder du ikke en plakat med dit eget yndlingscitat, kan du designe din egen plakat her.