Personlige sutter

Personlige sutter

Med personlige sutter bliver brugen af sut både charmerende og mere hygiejnisk på én gang. Når der står navn på sutten, får du nemlig ikke bare lov til at flashe dit barns smukke navn (som helt sikkert er valgt med omhu!) – du slipper også for, at sutterne bliver forvekslet med de andre børns.

Enten dine egne, børnene i mødregruppen eller i dagplejen og vuggestuen.

Sutter med navn fra Avent og andre kendte mærker

Personlige sutter med navnDe fleste børn foretrækker én type sutter og hvis du skal have fat i sutter med navn, er det derfor som regel vigtigt, at du finder de helt rigtige.

Sundesutter.dk

har et stort og bredt udvalg. Du finder blandt andet sutter med navn fra Avent, Babynova, Nip og Dentistar samt runde sutter fra BIBS.
Det betyder også, at du kan få fat i alle de gængse suttetyper: Runde, symmetriske og anatomiske. Du kan også selv vælge, afhængigt af producent, om suttedelen skal være af latex eller silikone.

Udover sutter med navn har shoppen også en række almindelige sutter med søde motiver fra både MAM, Avent, Dentistar og Difrax. Der er i øvrigt mængderabat, så du ved at købe flere pakker ad gangen sparer penge på dit barns sutter. Uanset om du skal bruge personlige sutter med navn eller klassiske sutter med sjove dyr og mønstre.

Alle sutter er desuden 100 % fri for BPA, PVC og phthalater og overholder alle danske og europæiske standarder, regler og love.

Klik her og besøg webshoppen

Personlige sutter med andet end blot et navn

Personlige sutter kan være mange ting. Der behøver ikke udelukkende være tale om navnesutter – du kan nemlig få trykt præcis den tekst på dit barns sutter, du har lyst til. Så længe der er plads!

Det gør personlige sutter til en oplagt måde at charmere mormor på med teksten “Mormors guldklump” eller fortælle om en kommende familieforøgelse med teksten “Storebror” på det ældste barns sut. Det kan også være, du har et yndlingscitat eller plejer at kalde dit barn for “Bøffen” eller “Bassemand”.

Du bestemmer helt selv, hvad der skal stå på dine sutter.

Mindre smitte med personlige sutter

Færre sygedage med navnesutterHvis du allerede har små børn, ved du også, at de tit er meget sårbare for virusinfektioner – ikke mindst i daginstitutionen. Det skyldes mange ting. Først og fremmest, at mindre børn slet ikke er i stand til at opretholde en fornuftigt hygiejne i forhold til at bremse en smittekæde.

Som voksne er vi godt klar over, at vi skal huske at vaske hænder og undgå at berøre ansigtet, hvormed virus og bakterier hjælpes på vej ind i kroppen via næse, mund og øjne. Vi ved også, at vi bør nyse og hoste ned i ærmet. Men vi kan ikke forvente det samme af vores børn, og slet ikke de små.

Derfor bør man minimere risikoen for smitte så meget som man kan, så antallet af sygedage, søvnløse nætter og måske endda mellemøreinfektioner holdes på et minimum.

Et af stederne man kan sætte ind, er ved at holde en god hygiejne, når det kommer til sutter. Der findes nemlig næppe nogen metode, hvor virus og bakterier bydes mere velkommen i organismen, end når barnet får stukket et andet barns sut i munden!

Når der er navn på sutterne, minimeres risikoen for dette betragteligt – og derfor er personlige sutter næsten umulige at komme udenom, når man har et barn i institution.