Personlig chokolade

Personlig chokolade

Personlig chokoladeDet er ret svært at blive ved med at finde på nye gaveidéer. Sidst jeg skulle finde en gave til min egen mor i anledning af Mors Dag, faldt jeg dog over personlig chokolade – og jeg er simpelthen vild med idéen. Så vild, at jeg også har brugt den til andre anledninger – lige fra værtindegave til fødselsdagsgave.

Her kan man nemlig få skrevet sine personlige beskeder med chokoladestykker. Og hvem elsker ikke at blive forkælet med lækker chokolade og samtidig få en kærlig hilsen? Personlig chokolade er også et fremragende alternativ til den traditionelle blomsterbuket og jeg er helt sikker på, at den også vil hitte som barselsgave – hvis der er noget nybagte mødre elsker, så er det chokolade. Og det der med, at det går i mælken? Det er en skrøne!

Du kan finde personlig chokolade hos GetSpecial.dk og du kan både vælge mellem færdigpakkede beskeder og æsker, du selv sammensætter med en personlig chokolade hilsen. Chokoladen er super lækker belgisk chokolade fra Callebaut og der er både lys og hvid chokolade i en æske.

Personlig chokolade med tryk

Personlig chokolade med trykDu kan også gøre din chokoladegave endnu mere personlig med et tryk. Denne type personlige chokolade er både oplagt som gave og til servering til eksempelvis et bryllup eller en barnedåb. Du kan nemlig, udover en plade chokolade, også få æsker der indeholder små stykker, der er dele af et større tryk.

Chokoladen er den samme lækre belgiske slags som ovenfor og farverne i trykket er 100% spiselige. Der er 35 stykker i en æske og denne chokolade med tryk består af et lag hvid chokolade og et lag mælkechokolade, der smelter på tungen. Chokoladen er i øvrigt 100% UTZ Certificeret, så du også kan spise den med god samvittighed.

Du finder chokolade med tryk her

Mere end blot personlig chokolade

Personlig chokolade og andet slikEr den heldige modtager ikke til ren chokolade, kan du også finde personlige slikkrukker. Her får du en blandet krukke med en masse lækre sager – lige fra vingummi og lakridser til skum og chokoladebarer.

På krukken er påsat en personlig hilsen eller en sød label. Du kan også få et foto på krukken, så gaven bliver endnu mere personlig.

Hvis du er på udkig efter en barselsgave til en nybagt storebror eller storesøster, er sådan en krukke her med garanti et hit. Og så kan krukken bruges til opbevaring, når den er tømt.

Du finder slikkrukkerne her