Forleden var vi i Hobro – og hvis der er noget vi sætter pris på, når vi tager rundt omkring i landet, så er det gastronomiske oplevelser. Vi elsker nemlig mad, men fremfor alt nye smagsoplevelser.

Begge dele fik vi i særdeleshed opfyldt på den fineste restaurant i skoven. I kombination med en travetur i de smukke omgivelser, som fik øget appetitten. Hvilket kun er godt.

Når man er rigtig sulten smager alting nemlig 1000 gange bedre og mere intenst. Perfekt, når der skal prøves nye retter af.

Hyggelig restaurant i Østerskoven

Hobro ligger ved Mariager Fjord og Østerskoven i den hyggelige by ligger lige ud til de flotte, rolige vand.

Her er således god mulighed for at nyde den smukke udsigt, mens man nyder de fine egekrat og de imponerende, høje bøgetræer som er flere hundrede år gamle.

Skoven er altid et besøg værd, men især lige nu hvor træerne er ved at springe ud og alting er lysegrønt, er det en ren fornøjelse.

Som enhver anden skov fungerer den også som spisekammer. Ikke kun for skovens dyr, men også for Restaurant Uafhængig som ligger inde i selve skoven.

Vores besøg på Restaurant Uafhængig

Restaurant Uafhængig bruger årstidens aktuelle spiselige urter, svampe og planter som gror naturligt i skoven og får på den måde bragt den nordjyske natur ind i de gastronomiske oplevelser. Menuerne og de enkelte retter bygger samtidig på kokkenes spirende nysgerrighed og passion for at skabe autentiske lokale gourmetoplevelser. Og det er de vildt gode til!

Menuerne skifter helt naturligt efter sæsonen, alt efter hvilke råvarer der er mulighed for at nyde på den pågældende årstid.

Vi valgte den 3 retters sæsonmenu, der både indholdt friskpillede rejer, det lækreste unghanebryst og en af de bedste rabarbertærter jeg nogensinde har smagt! Der var nemlig lakridsis on the side – og jeg elsker lakridsis!

Jeg prøvede desuden også de mest vidunderlige trøffelpopcorn som snack, mens vi ventede på maden og det var en oplevelse i sig selv. Smagen af trøffel sammen med de lidt søde popcorn, den smeltede ost og smagen af smør er noget nær det lækreste, jeg nogensinde har smagt.

Jeg ærgrer mig helt over, vi bor så langt fra Hobro, for jeg har stadig et par retter på menukortet, jeg meget gerne vil prøve af. Når vi kommer i nærheden igen, er jeg derfor ret sikker på, vi booker bord på den skønne restaurant i skoven.

Måske i efteråret, hvor svampene titter frem i skovbunden. Jeg elsker nemlig svampe og så er september og oktober jo de perfekte måneder at opleve autentisk mad i.