På indkøb i tøjbutik i Køge!

Tøjbutik i Køge

Jer der trofast har læst med på bloggen ved, at jeg har gennemgået et større vægttab på 70 kilo ved hjælp af en livsstilomlægning – samt en efterfølgende hudreduktion i slutningen af 2019.

Det betyder, at jeg nu kan hoppe i en størrelse S eller M, hvor jeg for 2 år siden måtte i en størrelse XXL eller større. Derfor er det blevet tid til at skifte garderoben ud, og det gør jeg flittigt – selvom det er svært at vænne mig til at tage mindre størrelser med ind i prøverummet.

Pludselig er en helt ny verden af mode også blevet åbnet for mig, fordi der lige pludselig ikke er nogle begrænsninger for, hvad jeg kan bære. Et af de steder jeg fik udvidet min modemæssige horisont var i en tøjbutik i Køge. Min ene søster bor jo i byen og under et nyligt besøg skulle vi naturligvis ud at shoppe sammen.

Det resulterede i en række nye musthaves.

Coster Copenhagen er mit nye yndlingsbrand

Tidligere har det smarte mærketøj været udenfor min rækkevidde, men nu kan jeg frit vælge blandt alle de spændende brands på markedet. Et af disse er Coster Copenhagen. Stilen er nemlig præcis som jeg kan lide den: Feminin uden at være for sart, casual uden at være for loose og anderledes uden at være for prangende.

Særligt deres smukke blazere og bukser passer perfekt til min hverdag og de kundebesøg, jeg af og til aflægger. Og så kan de jo både styles op med en fin skjorte, når jeg skal i byen eller nedad med en afslappet t-shirt, når jeg gerne vil have et mere uformelt look.

Striktrøjer til de kolde dage

Jeg elsker fornemmelsen af en vamset striktrøje – og meget gerne af uld eller i en uldblanding. Jeg er en rigtig frossenpind og når jeg sidder stille ved pc’en det meste af dagen, kommer kulden nemt snigende. Faktisk har jeg mange dage uld-skiundertøj på inderst.

Derfor er jeg også kæmpe fan af striktrøjer, jeg både kan holde varmen i og som giver god plads til et ekstra lag tøj indenunder. Det gør ikke noget, at de er lidt oversize – det gør det kun nemmere at putte sig godt i. Både på jobbet og derhjemme i sofaen, når det er fyraften – og så må de gerne have nogle friske farver, som lyser op på de grå vinterdage.

Kjoler i kombination med bukser

Jeg kan godt lide at føle mig feminin og med en ny fin talje og en slank silhouet synes jeg, der klæder min lange skikkelse godt med en knælang kjole. Her om vinteren er det dog for køligt for mig med nylonstrømper eller leggins – men så er det jo heldigt, at man sagtens kan bære et par chinos eller slimfit-jeans under en kjole i stedet.

Derfor rummer min garderobe nu også et par kjoler, der pynter fint på både mig og garderobestangen.

Næste ting jeg skal have afprøvet er en buksedragt. Jeg har længe drømt om en, men været lidt i tvivl, om jeg kan bære en med stil. Men det er jo bare at prøve sig frem. Ikke?