På familietur til København

Vi elsker København og mindst én gang om året går turen til landets hovedstad.

En familietur til København har været en tradition lige siden min ene søster flyttede til byen i 2011 for at studere. På den måde fik vi lige fra starten løbende besøgt hende – og nu hvor hun har fået familie, får vi også set børnenes lille kusine og hendes søde far.

Vi er dog 5 mennesker og derfor bor vi aldrig hos min søster, når vi er i København. De har ganske enkelt ikke plads til os alle sammen.

Derfor bor vi altid på Danhostel Copenhagen Amager. Hele familien kan bo på samme værelse, der er tekøkken på værelset så det er nemt at fikse en flaske til den lille og en lækker morgenbuffet (som i øvrigt altid er højdepunktet for især de to ældste, når vi er på familietur. De elsker alle valgmulighederne!)

Derudover føler man sig som børnefamilie meget velkommen! Noget der betyder en del for os. Med 3 børn fylder man jo en smule og kan også af og til larme lidt. Især hvis man rejser med små børn, der har svært ved at forstå, de skal være stille.

Læs mere her.

Sparetip til jeres familietur til København

 

Selvom vi har været på familietur til København mange gange, er der stadig masser af ting vi ikke har oplevet og seværdigheder vi ikke har set.

Dertil kommer, at mange attraktioner hele tiden har noget nyt på programmet som særudstillinger og sæsonarrangementer.

Skal I på familietur til København og vil I gerne spare penge på entréer og lignende, er et Copenhagen Card værd at kigge nærmere på. Kortet kan enten købes til at gælde i 24 timer eller 2-3 dage.

Kortet giver jer gratis adgang til mere end 70 attraktioner – OG fri transport med bus, tog, metro og havnebus i hele hovedstaden. Hver voksen kan desuden medtage 2 børn under 9 år uden at betale ekstra. Det gør løsningen endnu billigere og vi har ofte benyttet os af den.

Læs mere om Copenhagen Card her.

Tivoli er et must for os

Når vi er på familietur til København er vi altid i Tivoli.

Det er en klassiker for mange mennesker og vi forstår det godt! Vi elsker i hvert fald stemningen samt det velkendte og fortryllende ved den gamle have. Uanset om det er sommer eller vinter, er der nemlig masser af stemning og de voksne får lov til at være børn igen for en stund.

Særligt vilde er vi med Jul i Tivoli. Her kan man altid få hvid jul for en stund og haven er meget stemningsfyldt i juletiden.

Tivoli er i øvrigt en af de attraktioner, I kan komme gratis ind i med et Copenhagen Card.

Nogle af de andre populære attraktioner er:

  • Den Blå Planet
  • København Zoo
  • Rundetårn
  • Nationalmuseet
  • Amalienborg

Næste gang vi skal på familietur til København vil vi i Den Blå Planet. Der har vi nemlig ikke været endnu, og har hørt godt om stedet.

Har du været der? Så vil jeg meget gerne høre, hvad du synes og om du har nogle gode tips. Del dem i kommentarfeltet.