Mammut gyngehest

Mammut gyngehest fra Kids Concept

Den søde mammut gyngehest er uden tvivl ikke gået din næse forbi, hvis du ellers færdes bare moderat på de sociale medier. Den er et af de mest populære stykker legetøj for tiden – og jeg kan godt forstå det. Især fordi der endelig er et stykke legetøj, man som voksen godt kan holde ud at se på, med sine fine afdæmpede farver og et strejf af luksus.

Den sødeste mammut gyngehest

Mammut gyngehestDen pelsede mammut gyngehest er simpelthen noget af det sødeste at kigge på og blødeste at røre ved. Selvom det ligner ægte pels, er der dog tale om fake-fur og du kan derfor med god samvittighed have en mammut gyngehest stående i stuen. Den kunstige pels er i øvrigt også allergivenlig.

Siddehøjden er 38 centimeter og mammut’en kan tåle op til 50 kilo. Det er en fin højde, fordi mammut gyngehesten er nem at komme op for de små ben – og der desuden heller ikke er langt at falde, hvis junior skulle få overbalance.

Totalhøjden er 61 cm og bredden 47 cm. Gynge-mammut’en er desuden 38 cm lang.

Det anbefales at mammut’en bruges fra 18 måneder til cirka 3 år – men den kan jo fint stå og pynte på babyværelset, indtil baby er gammel nok og er derfor en meget populær barselsgave og dåbsgave.

Andre mammut-produkter

Den søde mammut gyngehest fås også som andre produkter det matcher i farve og stil. Du kan f.eks. også finde et trækdyr at lege med eller dekoration til børneværelset.

Klik blot på billederne for at gå direkte til produkterne og se priserne.

Mammut trækdyr
Mammut jagttrofæ

Mammut pude
Mammut kæphest

Mammut gyngehest på tilbud

Som med alt andet populært kommer den søde mammut gyngehest sjældent på tilbud. Mest fordi, det ikke er et problem for forhandlerne at få dem solgt til normalprisen.

Jeg holder dog løbende øje med tilbud på de mest populære brands og legesager og deler informationerne på min facebookside, som du finder her Så smut ind og like siden – så får du også besked, når du kan finde en mammut gyngehest på tilbud eller der er aktuelle rabatkoder til shops, der fører varen.

Andre gyngeheste med pels

Det er ikke kun den fine mammut, der har pels. Du kan også finde andre modeller med pels, hvis du ikke gider have det samme som alle andre – nemlig de søde gyngefår.

Her kan pelsen tages af og vaskes i maskinen ved 40 grader. Det er lidt praktisk, når man har med mindre børn at gøre.

Hestene er fra Teddykompagniet og der er også her tale om fake-fur.

Gyngehest med pels - hvidt får

Gyngehest med pels - får