Månedspakker som selvforkælelse 

Månedspakke

Måske du nu tænker, at det ikke lige umiddelbart er to ord du ville benytte i samme sætning. Men der er faktisk rigtig mange muligheder og hjælp at hente til selvforkælelse i form af, de mange tilbud der findes på enten en månedspakke eller abonnementskasser som de også kaldes. 

Vi er ofte ret gode til, at sørge for alle andre, før vi tænker på os selv eller forkæler os selv. F.eks. kan du måske som mor genkende scenariet, at hverdagen bliver planlagt en anelse efter hvad der passer ind for børnene. 

Det kan være hvad aftensmaden består af eller at børnene får nyt tøj, frem for en frisørtid til dig. Måske er det, at ferien igen går til det der vilde vandland som børnene elsker, selvom du egentlig trænger mere til gang wellness.

Forkæl din hobby med en månedspakke

Ordet selvforkælelse betyder kort og godt; det at gøre noget godt for dig selv. At forkæle dig selv, ved at vise omsorg og kærlighed overfor dig selv. Du gør noget som føles godt og rart, du prioriterer din egen velvære frem for andres, i hvert fald bare for en kort stund.

Og der kan være mange grunde til, at det er en rigtig god idé, at huske at forkæle sig selv. Lige præcis hvad der er forkælelse, er meget individuelt. Det kan være at forkælelse for dig, er at fordybe dig i din hobby, måske strikker du eller elsker at udforske den kulinariske verden. Det kan også være at du elsker, at forkæle dig selv med en masse hjemme-wellness, når børnene er puttet om aftenen.

Uanset set hvad, kan en månedspakke i hvert fald være en fordel, fordi du efter tilmelding, bare får produkterne tilsendt og derfor kan bruge din sparsomme dig-tid på lige netop selvforkælelsen.

Få fornyet energi til hverdagens trummerum

Man kan lidt groft sammenligne selvforkælelse med servicering af opvaskemaskinen. Hvis du ikke sørge for, at holde den vedlige med rensning, påfyldning af salt og afkalkning en gang imellem, så vil den med tiden mindste sine evner, til at gøre arbejdet ordentligt. 

Det samme gælder for os, vi skal huske en påfyldning af det der gør os godt og giver os fornyet energi, bare en gang imellem. Så bliver hverdagens udfordringer bare lidt nemmere at klare. Og de mange muligheder for månedspakker, kan enten hjælpe til, at du får mere tid til selvforkælelse og dig-tid eller måske, er lige den pakke du har valgt, forkælelse i sig selv.