Månedspakke til børn – vores test

Lige siden jeg var gravid, har det i min online mødregruppe vrimlet med anbefalinger om månedspakker til børn. D.v.s. sådan en babykuffert med alle mulige lækre sager til både mor og baby som bliver sendt automatisk én gang i måneden.

Min umiddelbare tanke om sådan en månedspakke til børn har dog hver gang været, at man jo ikke kan være sikker på, man overhovedet mangler det, der ér i pakken – eller at det overhovedet passer til min stil.

Alligevel føler jeg mig tiltrukket af konceptet hver måned, når mine medmødre lægger billeder op af deres fine månedspakke.

Samtidig tænker jeg dog, at det er svært at gennemskue, hvad man egentlig får for sine penge. På selve hjemmesiden Happy Hello er der nemlig ikke som sådan lister over, hvad man kan forvente, når man vælger en færdigt sammensat pakke.

Ny babykuffert fra Happy Hello – vælg selv indholdet

Jeg er nok ikke den eneste med overvejelserne ovenfor og derfor har Happy Hello videreudviklet konceptet, så man nu selv kan vælge indholdet i sin babykuffert, hvis man har lyst. Man kan stadig få de “gamle” pakker med overraskelser, men er man ikke til dén slags, kan man i stedet selv sammensætte indholdet.

Det foregår på den måde, at man betaler for medlemskabet og herefter får adgang til at købe enten de produkter, man selv vælger eller i stedet bestiller en “hemmelig pakke” og lader sig overraske. Prisen pr. måned afhænger af, hvor mange måneder man binder sig for (og hvad man vælger at putte i pakken hver måned).

Jeg er vild fan af det nye koncept, hvor man kan få en masse lækre sager til børn til indkøbspris – også fra de kendte mærker som Konges Sløjd og Filibabba. Jeg har prøvet både den hemmelige pakke og én jeg selv sammensatte og er fan af dem begge, på hver sin måde.

Herunder kan du læse min anmeldelse af en hemmelig pakke – altså hvor vi ikke selv havde valgt indholdet, men i stedet lod os overraske.

Hvad er der i en månedspakke til børn?

Indholdet i en babykuffert varierer fra barn til barn, fordi det bliver sammensat ud fra dit barns alder og køn – så den pakke min bedste veninde modtager, indeholder ikke nødvendigvis det samme som mig. Jeg besluttede mig for at bestille en hemmelig måmaanedspakke-til-boern-happyhellonedspakke. Bare én enkelt. Det kan man nemlig godt uden at binde sig til flere.

Når man bestiller én pakke koster den 299 kroner som et engangsbeløb. I første omgang tænkte jeg, at det var mange penge, når man reelt ikke ved, om man kan bruge dét, man modtager. Men så kom jeg i tanker om, at jeg uden at tøve sagtens kan finde på at smide 300 kroner efter en babytrøje eller 4 pizzaer til hele familiens aftensmad – og så var det ligesom afgjort!

Så da jeg i går fik en SMS fra GLS om, at min månedspakke kunne hentes, glædede jeg mig til at komme hjem og tjekke indholdet.

Det var der i vores babykuffert fra Happy Hello

maanedspakke-til-boernMin yngste er en dreng på 13 måneder og vores babykuffert indeholdte:

  • En rygsæk fra Smallstuff i blå nuancer
  • En trækanin i bil fra Barnets Favoritter
  • En trækelefant fra Goki
  • En termokaffekop til mor fra Day
  • Et postkort fra Småfolk

Happy Hello angiver på deres side, at en pakke indeholder 4-6 forskellige ting og jeg synes jeg faktisk, jeg har fået god værdi for mine penge. Legetøjet var virkelig spot on i forhold til, hvad min søn lige nu synes er interessant og de andre ting føler jeg egentlig også er nøje udvalgt, fordi man kan bruge dem. Også selvom man måtte have noget lignende derhjemme i forvejen.

Det er muligt at bestille en månedspakke til børn helt op til 6 år.

Næste månedspakke

Jeg må indrømme, at jeg er blevet en smule forelsket i konceptet og prøver derfor lige én pakke mere. Simpelthen fordi selve overraskelsen i, at man ikke ved, hvad man får, faktisk er lidt hyggeligt. Oftest ved man jo, hvad man modtager, når man bestiller ting og sager online – men det gør man ikke her og det er lidt ligesom juleaften.