Lidt om dating

Dating

Det er 7 år siden jeg første gang blev bekendt med min nuværende mands eksistens. Vi mødte ikke hinanden på en datingside, men havde begge stiftet bekendtskab med konceptet. Jeg nok mere end ham – og min tid på dating.dk gav mig mange sjove og spændende oplevelser.

Mit mål med dating var nemlig ikke blot at finde kærligheden. Det var også at lære nye mennesker at kende og få nye oplevelser sammen med. Derfor bød tiden på alt fra en sejltur på Alssund en tidlig sommermorgen for at se på marsvin til en Take That koncert i Parken (Yes. Det var det famøse år, hvor koncerten om fredagen blev gennemført, men lørdagens aflyst fordi Robbie var blevet syg).

Det var fantastiske dates. Også selvom de ikke var andet end to mennesker, der har gode oplevelser sammen og efterfølgende ikke udvikler sig til mere end dét – og i dag er jeg virkelig glad for, at min periode som single var fyldt med gode stunder og ikke bare en kedelig tid, der skulle overståes.

Og det er netop dét, dating kan: Skabe nye bekendtskaber, der ellers ikke var opstået og gøre tilværelsen som single både sjovere og mere meningsfyldt.

Få et overblik med datingtjek.dk

Hvis du er ny på markedet for dating – og måske ikke har været single i flere år – vil du nok blive overrasket over, hvor mange flere muligheder end blot www.dating.dk der findes. Da jeg var single, var der 2-3 store datingsider. Og det var dét.

I dag er der mange flere. Faktisk hele 11 af slagsen i følge datingtjek.dk – og dertil naturligvis Tinder!

Hvilken datingside du skal starte på, afhænger lidt af, hvad du søger. Der er nemlig både datingsider, hvis hovedformål er en hurtig scoring og sider, som fokuserer på seriøse bekendtskaber. Overvej derfor hvad du søger. Så er det nemmere at finde præcis dét.

Læs også gerne en dating.dk anmeldelse for at blive klogere på, om netop den singleplatform er stedet for dig.

Og hvordan mødte jeg så min mand?

Første gang jeg talte med ham var i forbindelse med mit daværende arbejde. Allerede dengang havde han nemlig sit eget webbureau – og dette havde min arbejdsplads hyret ind til at lave en teknisk løsning på vores hjemmeside. Dengang var vi dog begge i et forhold, men vi connectede på Facebook og Linkedin af professionelle årsager.

Et halvt års tid senere var vi begge single, og så skrev han en dag på Facebook – og det har han gjort hver dag lige siden. Nu har vi børn, murermestervilla og er gift. Og jeg elsker det – og ham!