Legetøj med fri fragt

Fragtpriserne kan gøre selv det mest prisvenlige stykke legetøj dyrt, fordi de færreste legesager er så små, at de kan sendes som almindelig brevpost.

Det kan også være en jungle at google sig til, hvor man kan købe legetøj med fri fragt, fordi mange webshops slår sig op på “fri fragt”, selvom det reelt set kun gælder fra et vist beløb.

Legetøj med fri fragt uden beløbsgrænse

Derfor får du her et samlet overblik over webshops, som rent faktisk sælger legetøj med fri fragt, uanset hvor lille en dims du måtte ende med at købe.

Kids-world.dk

legetoej-fri-fragtMåske kender du allerede kids-world.dk for deres kæmpe udvalg af baby- og børnetøj, men de har faktisk også et fint udvalg af legetøj med fri fragt – især til de mindste.

Mærkerne tæller bl.a. bObles, Sophie la Girafe og Sebra.

Kids-World.dk har flere forskellige leveringmetoder og det er min erfaring, at man i de fleste tilfælde selv kan vælge, om pakken skal leveres med eller uden omdeling og dermed hvor hurtigt pakken skal være fremme.

Fylder din pakke ikke mere, end den kan gå gennem brevsprækken, bliver den som oftest sendt som brev, men med mulighed for et lille tilkøb som pakke, hvis du har brug for pakken er hurtigt fremme.

Legetøj med fri fragt til småting

Hvis man skal købe et større stykke legetøj, er det måske ikke altid så relevant, at der er fri fragt på alle ordrer. De fleste webshops har nemlig i forvejen fri fragt fra et vist beløb. Ofte er beløbet 299 eller 499 kroner – og koster legetøjet mere end det, er der således gratis fragt automatisk.

Skal du købe småting, kan selv et lille stykke legetøj dog blive dyrt, hvis fragtprisen kommer oveni.

Her er legetøj med fri fragt derfor det, der giver dig den bedste handel.

Legetøj med fri fragt er især en fordel ved:

Kalendergaver

Fødselsdagsgaver til klassekammerater

Småting til overraskelser året igennem – mange pakker for eksempel en ferietaske til kør-selv-ferien eller en anden længere biltur.