Fragtpriserne kan gøre selv det mest prisvenlige stykke legetøj dyrt, fordi de færreste legesager er så små, at de kan sendes som almindelig brevpost.

Det kan også være en jungle at google sig til, hvor man kan købe legetøj med fri fragt, fordi mange webshops slår sig op på “fri fragt”, selvom det reelt set kun gælder fra et vist beløb.

Legetøj med fri fragt uden beløbsgrænse

Derfor får du her et samlet overblik over webshops, som rent faktisk sælger legetøj med fri fragt, uanset hvor lille en dims du måtte ende med at købe.

Babygear.dk

legetoej-med-fri-fragt-babygearHos babygear.dk er der altid fri fragt med GLS til en valgfri pakkeshop. Personligt er jeg vild med GLS-metoden, fordi jeg stort set aldrig er hjemme i hverdagenes dagtimer, som jo er der, postomdelingen sker.

Tit skal jeg alligevel ned at handle og de fleste GLS-pakkeshops ligger på enten tankstationer eller i supermarkeder og kiosker. Du får en SMS, når pakken kan hentes – og det er så nemt det hele.

Babygear.dk sælger det meste – lige fra løbecykler til rangler og så har de også børnetøj og babyudstyr. Mærkerne er mange, men du finder bl.a. Fisher Price, Lamaze og KREA.

Besøg babygear.dk

 

Kids-world.dk

legetoej-fri-fragtMåske kender du allerede kids-world.dk for deres kæmpe udvalg af baby- og børnetøj, men de har faktisk også et fint udvalg af legetøj med fri fragt – især til de mindste.

Mærkerne tæller bl.a. bObles, Sophie la Girafe og Sebra.

Kids-World.dk har flere forskellige leveringmetoder og det er min erfaring, at man i de fleste tilfælde selv kan vælge, om pakken skal leveres med eller uden omdeling og dermed hvor hurtigt pakken skal være fremme.

Fylder din pakke ikke mere, end den kan gå gennem brevsprækken, bliver den som oftest sendt som brev, men med mulighed for et lille tilkøb som pakke, hvis du har brug for pakken er hurtigt fremme.

Besøg kids-world.dk her

 

Only4kids.dk

legetoej-med-fri-fragt-only4kidsLegetøj med gratis fragt finder du også hos only4kids.dk.

Her er alt fra Barbie til Batman og der er et godt udvalg – også til de lidt større børn. Her er især rigtig meget udendørs legetøj som rutchebaner, pedaltraktorer, cykler, løbehjul, elbiler og meget mere – men du finder også indendørs legetøj og spil til både babyer og skolebørn.

Andre legetøjsbutikker med fri fragt

Den Blå Elefant

Coolshop.dk

Heaven4kids.dk