Lamaze spejl

lamaze-spejlDa jeg fik mit første barn for 10 år siden, var et af de bedste stykker legetøj vi havde et Lamaze spejl, som kunne stå skråt, hvormed baby kunne ligge og træne sine nakkemuskler og lure på sig selv.

Barn nummer 2 elskede det lige så meget – og da hun var blevet for gammel til at bruge det, solgte jeg det. Jeg skulle nemlig ikke have flere børn.

8 år senere ankom min efternøler dog og i jagten på alle de lækre ting, man gerne vil anskaffe sig i redebygningens navn, var missionen  klar: Han skulle også have et Lamaze spejl! Entusiasmen dalede imidlertid, da jeg fandt ud af, at det populære spejl slet ikke produceres mere og jeg var derfor tvunget til at tænke alternativt.

Hvad blev der af det fine Lamaze spejl?

Der fandtes flere udgaver af det fine Lamaze spejl og igennem årene skiftede det udseende og har haft mange forskellige mønstre og farver. Med tiden blev alle Lamazes produkter til en del af et legende dyreunivers og deres tidligere populære Lamaze spejl blev udskiftet med den fine Lamaze snegl.

Alternativer til det gamle Lamaze spejl

Når nu du ikke kan finde det oprindelige Lamaze spejl, må du kigge i andre retninger. Her finder du nogle forslag, hvor det samme behov bliver opfyldt.

Lamaze sneglen Shelly

lamaze-spejl-sneglLamazes opdaterede spejl har 4 fine melodier og 2 ekstra vuggeviser, til når baby skal puttes. Derudover kan man tænde for lyset, hvormed selve spejlet bliver  transparent og baby i stedet kan kigge på de flotte lys- og grafikeffekter, som bliver aktiverede ved tryk. På den måde kan spejlet også bruges som natlampe.

Det nye Lamaze spejl kan stå oprejst på et plant underlag og har mange fine detaljer. Du finder det her

Se video af sneglens funktioner nederst i dette indlæg

Krea rullespejl

krea_rullespejlKrea har lavet dette fine spejl i plastik og med hjul, som kan få det til at trille. Vinklen er ligesom på det gamle Lamaze spejl helt perfekt for babyer på maven.

 

Find det her

Babyspejl fra Done By Deer

lamaze-spejl-babyspejl-donebydeerDet smukke spejl fra Done By Deer er min nye favorit – det er simpelthen så lækkert afdæmpet i farverne, men stadig spændende for baby med sine skønne detaljer.

Spejlet er egentlig en “sandsæk” og kan derfor stå fint på gulvet og endda modelleres lidt til den helt rigtige vinkel for den lille.

Det måler 21×40 centimeter, hvilket er lidt større end et A4-ark.

Find det her med FRI FRAGT

 

Frank & Fisher spejl

lamaze-spejl-frank-fischerFås i 2 lækre farver – det viste samt en grå og mere afdæmpet version.

Spejlet kan stå selv og hælder i den perfekte vinkel, når baby ligger på maven og så er det lavet i GOTS-certiceret økologisk bomuld.
Du finder den hos Parcellet.dk

Hængespejl fra Done By Deer

haenge-spejl-donebydeerDette spejl kan ikke stå selv, men det kan til gengæld hænges op på både kravlegård og tremmeseng – og som en ekstra feature kan du tage det med i bilen og bruge det som sikkerhedsspejl dér.

Du finder det med FRI FRAGT her

 

Skiphop spejl

lamaze-spejl-alternativ-skiphopSkiphop har også lavet et spejl, der kan stå selv og er noget så fint med sine lækre deltaljer og søde dyr.

Der findes 3 forskellige modeller – en sky, en elefant og så den viste, som du finder her

Little Tikes spejl

lamaze-spejl-alternativ-littletikesHer får du maksimal værdi for dine penge, for spejlet her kan bruges i mange år. Når baby er lille kan det ligge vandret i holderen – og når barnet bliver større, kan det sættes lodret, så det bliver et rigtigt spejl i “fuld højde”.

Derudover er der lyd og lys i holderen.

Find det her

Køb et brugt Lamaze spejl

Kender du Reshopper-app’en? Det er en app, som udelukkende indeholder annoncer med ting til baby og børn og hvor du kun får vist annoncer indenfor din angivne radius. På den måde bliver du kun præsenteret for varer, du rent fysisk kan komme og se og afhente.

Dermed forsvinder “risikoen” ved at handle brugt online – og hvis du selv er sælger, slipper du for at skulle pakke varerne ind og besværet med at sende til skyhøje portopriser.

Find Reshopper her