Lækkert puttetilbehør online

En god nattesøvn er vigtig og når man bliver forældre oplever de fleste et fokus på søvn, som er større end nogensinde. Hvor søvn før var noget man bare fik, bliver det pludselig et samtaleemne i alle sammenhænge. Man kommer til at snakke meget om søvn i mødregruppen, og mennesker uden små børn spørger også ofte til “om den lille er god til at sove”.

Derudover skal de fleste øvrige aktiviteter, for mange, også planlægges og tilrettelægges i forhold til barnets lure i løbet af dagen og nogle mødre, som mig selv for eksempel, kan finde på at planlægge kaffeaftaler så de passer med at baby skal sove, så man kan få fred og ro til at hyggesnakke med sine veninder.

Så når nu søvnen fylder så meget i en børnefamilies hverdag, er det også oplagt at give barnet de bedste betingelser for netop en god søvn. Der kan skrives (og er skrevet!) hundredevis af bøger om, hvad der får babyer og børn til at sove godt og længe – og der findes sikkert 99 metoder, der ikke virker på netop dit barn.

Hvad der derimod er håndgribeligt og til at tage at føle på, er selve barnets sovemiljø og puttetilbehør. Et rart, sikkert og trygt sted at sove er nemlig alfa og omega!

Puttetilbehør online

candyfloss-blaa-sengerand-fra-done-bydeer-fit-800x600x80Dreamsforkids.dk har specialiseret sig i puttetilbehør og soveudstyr til baby og børn. Uanset om du er til samsovning med baby i en babynest eller foretrækker at have din guldklump i sin egen vugge, lift eller tremmeseng, kan du finde alt det, du har brug for – og det, der lige gør det hele ekstra lækkert.

Allerede i graviditeten elsker de fleste kommende mødre at indrette både puslepladsen, børneværelset og babysengen og her er Dreamsforkids.dk et rent mekka. Du finder de lækreste mærker som Cam Cam, Done By Deer, Sebra, Soft Gallery og Smallstuff og med alle de flotte designs kan du mikse og matche, så rummene i dit hjem får sit helt eget udtryk.

Hjemme hos os

blue-wave-oekologisk-puslepude-fra-camcam-fit-800x600x80Selvom det virkelig er et luksusproblem og jeg næsten burde skamme mig, var det faktisk svært for mig at beslutte, hvilken sengerand, puslepude, ammepude og sengetøj jeg skulle shoppe til min efternøler, da vi fandt ud af, han var på vej.

Jeg havde ikke regnet med, jeg skulle have flere børn og havde derfor solgt alt fra da mine ældste var små. Det gjorde mig dog ikke noget, da mit shoppe-gen er veludviklet og både min stil, og moden i øvrigt, også har ændret sig gennem de sidste 10 år.

Jeg havde forelsket mig dybt i både Cam Cam og deres smukke, rolige univers – men også i Done By Deer’s legende udtryk.

fit-800x600x80I vores tilfælde skulle puslepladsen være på badeværelset, hvor væggen er råhvid og bordet mørkt og her passede Blue Wave puslepuden perfekt ind. I stuen er rummet lyst med hvide, sorte og grå møbler og her fandt vi en ammepude fra Cam Cam, der matchede dén stil – og på babyværelset, som netop gerne må være legende at se på, fik den fuld gas med det skønne Done By Deer med den simple candyfloss sengerand i blå, det søde Contour sengesæt i samme farve og et ekstrasæt med Happy Dots.

Egentlig var min tanke, at købe udstyret i serier, så det hele matchede, men jeg er glad for, jeg droppede den idé og i stedet blot kiggede på, hvad der passede til hvert enkelt rum og formål.

Og så er der jo det helt fantastiske ved det hele, at man selvfølgelig ikke behøver beholde den samme puslepude og det samme sengetøj i hele brugsperioden – heller ikke selvom ens mand synes, det er noget pjat at skifte det ud! Det er nemlig relativt nemt at sælge de gode mærker videre brugt og på den måde få delfinansieret sine nye køb. Og det er altså bare lidt mere lækkert alt sammen, når tingene tager sig flot ud.

Jeg bliver i hvert fald altid rigtig glad, når jeg træder ind på babyværelset og kan se, det hele matcher. Min baby er sikkert ligeglad, men alting behøver jo heller ikke altid udelukkende være for babys skyld.