Lækkert hår med Hair Lust

Hårprodukter fra Hair Lust

Produkterne fra Hair Lust er modtaget i gave // reklame

Hårprodukter fra Hair Lust

Mit hår er klassisk nordisk. Det er tyndt og fint, knækker nemt og så har det en tendens til at klaske sammen kort efter at jeg har stylet det. Det er iøvrigt kun blevet værre efter, at jeg har fået børn.

Jeg vidste godt at selve graviditeten og amningen efterfølgende kunne give håret trange kår – men at det skulle fortsætte flere år efter er mig en gåde. Måske er det bare noget med, at man ikke har tid til at få det plejet på samme måde som før?

Nå, men heldigvis bliver børnene jo større og i takt med at der bliver produktudviklet mere og mere, er der også flere hårprodukter på markedet, der kan hjælpe på det hele.

Lige nu tester jeg den lækre produktserie fra HairLust sammen med min datter på 11, som i modsætning til mig har den smukkeste, tykke hårmanke. Suk.

Lidt om Hair Lust

Måske kender du allerede HairLust hårvitaminer? De der lyserøde vingummi-vitaminpiller til voksne, der stimulerer hårets vækst og styrke? De har været meget fremme på særligt Instagram og mange bruger dem. Inklusiv mig selv.

Nu har HairLust også skabt en række produkter, der ikke kun stimulerer hårets vækst, styrke og glans indefra, men også udefra. De dufter vidunderligt – lidt ligesom vingummierne smager og så er de pakket i den fineste lyserøde emballage, som jeg virkelig synes pynter i min brusekabine – noget der ikke er ganske uvæsentlig hos mig.

Jeg ELSKER smuk emballering af mine skønhedsprodukter, for det giver en ekstra følelse af luksus.

HairLust er desuden helt igennem vegansk og økologisk – og naturligvis ikke testet på dyr.

Test af de nye HairLust hårprodukter

Her kommer en beskrivelse af de forskellige produkter og lidt om, hvordan vi har oplevet dem.

HairLust shampoo

Shampoo’en dufter af vingummi, sommerdage og sodavandsis. Det er lige til at blive i godt humør af fra morgenstunden.

Den indeholder blandt andet veganske mikro-proteiner og risekstrakt samt planteekstrakter fra økologisk aloe vera, blåbærekstrakt og mangoekstrakt. Alt sammen noget, der giver en genopbyggende shampoo, der er egnet til tørt, ødelagt eller tyndt hår.

Konsistensen er tilpas tynd og farven er klar. Nogle er mest til lidt mindre flydende shampoo’er, men fordelen ved en tyndere konsistens er, at man nemmere kan få selv den sidste dråbe ud. Dermed får man brugt hele flasken og slipper for spild.

Jeg kunne måske godt have tænkt mig, at shampooen havde haft en lille smule farve, fordi det så havde været endnu nemmere at dosere den rette mængde. Når shampoo’en er gennemsigtig, er det nemlig let at komme til at overdosere, hvilket slet ikke er nødvendigt med HairLust shampoo, da den er meget drøj i brug.

Shampooen skummer godt op og skummet er blødt og let – og efterfølgende nemt at skylle ud. Selv i tykt hår, hvilket min datter er meget begejstret for!

Efter vask føles håret rent og klar til at tage imod den efterfølgende balsam eller hårkur.

HairLust balsam

Den lækre balsam leveres i en flaske med pumpe, der gør det nemt at dosere den rette mængde. Balsamen er hvid og dufter af en blanding af frugt og kakao. Duften stammer fra det kakaosmør, der er en af ingredienserne og som sammen med aloe vera tilfører håret fugt.

Den er nem at fordele i hårspidserne og fordi den er så cremet i konsistensen bliver den siddende godt i håret, så man kan lade den virke i de minutter en god balsam skal have til at udøve sine mirakler.

Det er en kæmpe fordel. Særligt billigere balsam’er løber ud af det fugtige hår med det samme – men denne? Den gør det, den skal!

HairLust hårkur

Jeg bruger hårkur en gang i ugen. Når jeg gør det, undlader jeg at bruge balsam.

Hårkuren er lige så skøn som de to andre medlemmer i HairLust familien. Duften minder meget om shampoo’en og konsistensen meget om balsamen – den er dog mere lotionagtig, som gør at den nemt kan fordeles i hele håret.

Jeg er meget imponeret over hårkuren. Den gør virkelig en forskel for mit hår og har jeg brugt dén, er mit hår meget mere glansfuldt i dagene herefter end normalt. Det har også mere volumen og er langt nemmere at sætte.

Den gør også mit hår mindre statisk elektrisk, så det falder fint hele dagen uden at kruse. Særligt i frostvejr har jeg haft problemer med det – men HairLust løser dette.

HairLust hovedbundsspray

Jeg har også fået lov at teste den helt nye Scalp Follicle Treatment & Volumizer fra HairLust. Det var faktisk det produkt, jeg var allermest spændt på – den lover nemlig øget volumen og hvis der virkelig er noget mit hår mangler, er det dét.

Det kan den i øvrigt roligt love, for den VIRKER! Jeg sprayer 5-6 gange i mit nyvaskede og våde hår – nede ved hårbunden – og føntørrer derefter håret med hovedet nedad. Og det virker med det samme. Mit hår får virkelig ekstra volumen og bliver løftet helt nede ved rødderne. Derefter kan jeg fiksere det med en lille smule hårlak og så holder det faktisk sin nye fylde det meste af dagen.

Bruger du hårlak, så sørg dog for at købe en god af slagsen, der selv indeholder plejende ingredienser, så du ikke får ødelagt effekten af de gode egenskaber, der er i produkterne fra HairLust. Jeg har en hårlak jeg har købt hos frisøren og kan kun anbefale det samme.

HairLust tilbehør

Hair Lust bambusbørsteUdover de skønne produkter fik jeg også et tubehåndklæde og en bambusbørste.

Håndklædet gør det nemt at få tørret håret på en skånsom måde. Et almindeligt frottéhåndklæde der gnides mod håret slider nemlig på det tynde hår. Det bløde microfiberbambus er derimod superabsorberende og tager man det på, suger det vandet fra det våde hår – helt uden man skal gnubbe og frottére.

Det er godt for håret og så kan man jo passende lægge makeup eller lave noget andet imens håret nærmest tørrer sig selv. Håndklædet er nemt at tage på og har en praktisk knap, så det bliver siddende af sig selv.

Bambusbørsten er fremstillet af bæredygtig bambus og er simpelthen så fin at se på og holde i hænderne. Jeg elsker det naturlige udtryk og den pynter fint på hylden i badeværelset. Der findes 3 forskellige slags. Jeg har testet den, der hedder Bamboo Vented Paddle Brush. Den er velegnet til mellemlangt og langt hår, passer til alle hårtyper og er god til hverdagsbrug og styling.

Børsten masserer blidt hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen til rødderne og reder nemt håret ud. Også store, tykke manker på 11-årige piger. Helt uden at trække og hive i lokkerne.

Find alle produkterne fra HairLust her.