Far og mor tid hver måned med L’Amourbox

Vi kender det sikkert alle – børn kræver utrolig meget tid, både fra far og mor. Sådan er det i hvert fald hjemme hos mig og heldigvis for det – kunne slet ikke forestille mig andet!

Vi kan sikkert også alle sætte os ind i, at når børnene sover, har vi mulighed for at hente den søvn vi mangler. Dette gør jeg i hvert fald og kan ikke på nogen måde undvære min ”alene tid”.

Men det går selvfølgelig også ud over min tid med kæresten og der er intet jeg hellere vil end at gøre alle tilfredse.

Min mand og jeg er derfor begyndt at kigge os omkring efter en måde, hvorpå vi kan få lidt ”hygge” tid og pleje vores parforhold – efter længere tids søgning på internettet har vi fundet et spændende koncept der hedder L’AMOURBOX.

L’AMOURBOX

Det er ikke længe siden vi stødte på dette koncept. Det er da også helt nyt og de har endnu ikke sendt deres første boks afsted, men efter at have læst om det, blev vi helt enige om at dette skal vi helt sikkert prøve! Første boks bliver sendt afsted den 5 december og jeg glæder mig – det samme gør min mand!!

Konceptet L’AMOURBOX er et koncept rullet ud af Winkwink – boksene indeholder 5-7 overraskelser af romantisk karakter, til en værdi af min. 650 kr. og koster kun 199 kr. inkl. fragt. De bliver sendt direkte til os hver 2 måned. Jeg får altså gaver hver 2 måned samt plejer mit parforhold – what’s not to like?!

Hvad kan I gøre?

Er I også kørt lidt fast i parforholdet? Så kan jeg stærkt anbefale jer at tage en snak om det. Det er vigtigt at pleje parforholdet, også selvom børnene tager alt opmærksomhed! Min mand og jeg snakkede om det, hvilket vi har gjort flere gange – og se hvilke løsning vi er kommet frem til. Der findes virkelig mange gode løsninger på alle problemer man kan opleve i et parforhold. Det er altså bare at kaste jer ud i det og se, hvad det kan gøre for jer – vi er i hvert fald utrolig glade og spændte på vores løsning.

Kan være den perfekte julegave?

Nu er det snart december og det ved vi alle godt hvad der betyder – julegaveræset begynder snart! Hvad kunne være bedre end at give din mand en julegave. som I begge vil få noget ud af? Her mener jeg at L’AMOURBOX vil være helt oplagt at give, måske ikke ligge den under juletræet, men bare give som en lille pre-gave måske julemorgen – det vil i hvert fald give jer en god og romantisk start på dagen – ho ho ho 😉

Bestil allerede nu!

Min mand og jeg har allerede nu lavet en preorder på deres hjemmeside og kan slet ikke vente på at den første boks kommer hjem til os – der er pludselig lang tid til den 5 december!

Vi glæder os utrolig meget til at prøve dette spændende koncept, samt at pleje vores parforhold og have far & mor tid (mindst) hver 2 måned!