Køb corona-tryg familieferie på Black Friday

Køb ferierejse på Black Friday

Er I en af de familier, der har fået en ferie aflyst? Eller trænger I til at komme væk hjemmefra og slappe af? Udnyt Black Friday tilbuddene, og køb en corona-tryg familieferie. Læs mere om mulighederne herunder!

Da COVID-19 gjorde sit indtog i Danmark, var der mange ting, der måtte aflyses. Blandt disse var alle ture ud af landet. Var I blandt dem, som måtte aflyse en rejse? Eller trænger I bare til en familietur efter de lange måneder med selvisolering og hjemmeskole? Så er Black Friday et oplagt tidspunkt at købe billetterne på.

Det er nemlig ikke kun elektronik, tøj og møbler, som kommer på tilbud på dagen efter Thanksgiving. Mange sommerhusudlejere, flyselskaber og ferieplanlæggere kører også med vilde Black Friday tilbud. Der kan derfor være penge at spare ved at købe denne dag.

Book en corona-tryg ferie for hele familien

På trods af COVID-19 er der stadig muligheder for at booke en familieferie. I kan f.eks. vælge at besøge corona-sikre områder både i og uden for Danmark. Alternativt kan I også booke noget så langt ude i fremtiden, at verden bør være normal igen.

Corona-pandemien gør det altså ikke umuligt at tage på en hyggelig familietur. Uanset om det så bliver hjemme i Danmark eller en tur til udlandet nu eller længere ud i fremtiden.

Tag på familieferie i Danmark

Under corona har mange fået øjnene op for mulighederne i Danmark. Der er flere lækre Bed and Breakfast-steder, hoteller med spafaciliteter og hyggelige sommerhusområder.

Trænger I til lidt selvforkælelse efter nogle hårde måneder? Så overvej et spaophold et sted i Danmark. Mange spaophold tager særlige forholdsregler for at nedsætte risikoen for smitte. Derfor kan de fleste spa- og pool-faciliteter stadig udnyttes.

Overvej også at leje et sommerhus. Efter at have brugt så mange uger i jeres eget hjem, vil I uden tvivl nyde et sceneskift. Book et sommerhus på Black Friday, pak brætspil og badetøj, og forbered jer på nogle hyggelige dage i familiens skød!

Book en rejse langt ude i fremtiden

I øjeblikket er der mange steder, hvor du ikke kan rejse hen pga. COVID-19. Det gør det besværligt at købe flybilletter og booke hotel til en tur til udlandet. Det betyder dog også, at både fly- og hotelbranchen gerne vil sælge flest mulige billetter.

Af den grund bliver tilbuddene på fly og hotel helt vilde på Black Friday. Der vil altså være rigtig mange penge at spare. Så er der et sted, I altid har ønsket at besøge, er det chancen for at gøre drøm til virkelighed.

Du skal blot bestille en rejse, der ligger så langt ude i fremtiden, at verden er normal igen. Overvej f.eks. at booke en rejse i sommer- eller efterårsferien 2021. Det vil også gøre, at hele familien har noget at se frem til.