Kickstart til et vægttab

Kickstart til vægttab

Når man gerne vil tabe sig, kan der være mange forskellige former for motivation til netop det.

Måske vil man gerne kunne passe et par jeans, som med tiden er blevet for små.

Måske synes man ikke de ekstra kilo efter graviditeten pynter.

Måske vi man gerne opnå et stort vægttab og på den måde få nemmere ved at være aktiv sammen med børnene.

Uanset hvorfor man ønsker at tabe sig, er der dog næppe noget der motiverer mere end at se kiloene rasle af.

Særligt i starten kan man dog have en tendens til at synes, det hele går lidt langsomt. Det er nemlig ikke altid bare sådan lige at smide nogle kilo – også selvom det måske kun drejer sig om 5 af slagsen.

Derfor kan mange godt lide at kickstarte et vægttab og hurtigt tabe nogle få kilo – som kan holde motivationen oppe undervejs.

Populære metoder til opstart af vægttab

Når er vægttab skal kickstartes, findes der flere metoder. De to mest populære – og velsmagende – er en kur med Nupo eller en juicekur.

Begge typer af slankekure er beregnet til kortere forløb og bygger på at du indtager en mindre mængde kalorier, end din krop forbrænder.

Juicekuren

Med juicekuren giver man kroppen fri fra fast føde og kan dermed lade tarmen restituere og give kroppen mulighed for at fjerne en masse affaldsstoffer i kroppen, som gør den klar til en ny og sundere kost.

Samtidig er der også masser af vitaminer i juice, som kroppen har godt af. Derudover erstatter juicen dagens øvrige måltider, hvormed man automatisk indtager færre kalorier henover dagen. Noget der er helt basalt for at et vægttab kan opnås.

Vil man gøre det ekstra nemt, findes der færdige pakker med juicekure til en uge eller mere, som indeholder et bestemt antal flasker med færdigpressede juicer. Dermed er det eneste man skal koncentrere sig om at fordele flaskerne jævnt over dagen.

Nupokuren

Nupo byder på flere forskellige muligheder. Som kickstart til et vægttab er det typisk den populære pulverkur, der benyttes. Her mikser man 6 daglige shakes eller supper, som udgør alle måltider i en kortere periode.

Det resulterer i sammenlagt 700 kalorier dagligt, som er langt mindre end kroppen har behov for. Derved opnås et vægttab over tid.

Nupokuren kan også gribes an på en anden måde, hvis man ikke bryder sig om det meget lave kalorieindtag, som den anden metode lægger op til. Nupo producerer nemlig også måltidserstatninger, som kan bruges enkeltvis, i form af måltidsbarer eller shakes.

Så kan man nøjes med at udskifte et eller to måltider dagligt og spise en fornuftig mængde almindelig mad til de andre.

Dermed indtager man også færre kalorier set over dagen, i forhold til hvis man havde spist et traditionelt måltid hver gang. Det er dog vigtigt at man samtidig indtager en sund kost i en passende mængde, så kalorieunderskuddet bevares.

Fordele ved at kickstarte et vægttab

  • Mange har brug for at gøre noget helt andet, end de plejer, i starten af et vægttab for at lægge afstand til de gamle vaner. Det kan netop en juicekur eller Nupokur hjælpe med.
  • Man føler, man gør noget konkret. Selvom et vægttab handler om at indtage mindre energi end kroppen forbrænder – og dette kan være hårdt arbejde – kan det alligevel føles en smule ordinært og uden virkning. Også selvom det slet ikke er tilfældet.
  • Det er hurtigt at opnå et lille vægttab og derfor holdes motivationen nemt oppe.
  • Det kan være nemmere at undvære søde sager, fordi det ikke er forbudt med hverken juicekuren eller Nupokuren – begge dele ér nemlig søde i sig selv og smager rigtig godt.