Isholder fra NoDrip

Isholder fra NoDrip

Her får I præsenteret sommerens absolutte must-have, hvis der også hjemme hos jer findes isglade børn af den knapt så motoriktrænede slags endnu: En isholder!

Så kan I spise is, uanset hvor I er. Uden at få pletter på tøjet og stå med et klistret barn bagefter.

NoDrip isholder – til kun 19 kroner og med fri fragt

IsholderJa, man tror det er løgn, ikke? Den er dog god nok! Babygear.dk sælger en NoDrip is holder til under en 20’er inkl. fragt. Det er nærmest billigere end isen.  Jeg har købt 3. Den ene har jeg altid i pusletasken, så jeg har en klar, hvis junior skulle blive budt på en is, når vi er ude. De to andre ligger klar hjemme i skuffen. Så har vi også en ekstra, når en af mine veninder med jævnaldrende små kommer forbi.

Den fungerer som is opsamler og alt det smeltede is ender derfor i “tagrenden” i bunden af isholderen i stedet for alle andre steder.

Derfor er en isholder smart

Forleden var der jubilæum hos vores lokale tankstation. Vi bor i en lille by med kun én af slagsen og det blev derfor fejret med pindemadder og boblevand til de voksne og is til børnene. Ejernes to søde, voksne døtre kom og kaprede min yngste og spurgte, om han måtte få en is.

Jeg sagde naturligvis ja. Og måske endda lidt for hurtigt, eftersom han stadig havde sin første is til gode og jeg derfor var ret meget i tvivl om, hvorvidt han kunne håndtere en pindeis.

Min tvivl var fuldt berettiget – og inden vi nåede hjem, var der smeltet sodavandsis (af den selvlysende røde slags!) på både hans lyse trøje, klapvognen og sågar hans sko. Og da jeg stod dér, uden servietter eller vand, kom jeg i tanke om, at jeg engang havde set, man kunne købe en isholder.

Vi slog derfor et smut forbi byens Imerco, hvor ejeren dog ikke havde hørt om en holder til is – men i øvrigt var helt enig i, at det var vældig smart. Jeg måtte derfor finde en isholder online og efter lidt søgen lykkedes det heldigvis.

Isholder med plads til alle pindeis

Og den ér altså smart, sådan en isholder! Den passer til stort set alle is med pinde af den tyndere slags.

Vi kan dog ikke finde plads til en pind fra en Magnum-is i isholderen. Men det ér jo også en voksen is – selvom jeg synes, de virkede større, dengang de kom frem i 90’erne. Dengang var jeg dog selv barn, så måske min hukommelse snyder mig på dét punkt.

Hvis du er i det nostalgiske hjørne, kan jeg i øvrigt varmt anbefale at hoppe et smut forbi Samvirke.dk, hvor du kan se en masse gamle, retro isplakater fra dengang vi selv var børn. Hvem husker ikke Blip-Blop og en Wofler?

Du finder dem alle sammen her