Hvordan fungerer en tyngdedyne fra Hush Little One?

Baby under dynen

I dag kan man finde mange tyngdedyner til børn og unge på det danske marked. Hovedparten af dem er blot større tyngdedyner, der er blevet skaleret ned. Det vil ikke være tilfældet, hvis du køber en junior tyngdedyne fra danske Hush Little One.

De har lagt al deres energi i at skabe en tyngdedyne, der passer til børn og unge. Derfor vil den være i stand til at imødekomme behov, som kun er gældende for børn. I sidste ende betyder dette, at dynen kan hjælpe babyer og børn med at falde til ro og få en god nattesøvn.

Er meget lidt varmegivende

De fleste småbørn er i sig selv varme, når de sover. De kan derfor vågne og være helt våde i nakken, fordi de sveder. Det kan medføre, at barnet nægter at sove med dynen. Det kan være vanskeligt i de varme måneder, hvor barnet derfor ikke kan bruge en dyne.

Bruger barnet ikke en dyne, kan det komme til at mangle den tryghed, der er forbundet med det. En løsning kan være at skifte til en dyne fra Hush Little One, da den er meget lidt varmegivende. Barnet får stadig den ønskede tryghed, men uden at få det varmt.

Er fyldt med granulat

Tyngdedynen fungerer ved, at den er fyldt med fritliggende granulat, som kan bevæge sig og stimulere muskel-ledsansen. Det medfører, at barnet får lettere ved at falde til ro. Derfor er det et oplagt valg for børn, der har særligt svært ved at falde i søvn.

Samtidig medfører dette granulat også, at dynen kan smyge sig tæt og tungt omkring barnets krop. På blid vis hjælper den derfor barnet med at falde i søvn. Det tryk, som bliver leveret af dynen, gør naturligvis ikke ondt. Tværtimod skaber det en behagelig følelse af tryghed.

Er god til sensitive børn

En tyngdedyne fra Hush Little One kan bruges af alle børn. Faktisk har den vist sig at gøre stor gavn for de fleste børn. Dog er det særligt småbørn, der har stor glæde af den særlige tyngdedyne.

En af de klare årsager til dette er, at den er tæt på lydløs. Derfor er der intet, der vil forstyrre barnet om natten. Selv det mest sensitive barn vil derfor kunne sove trygt og uforstyrret. Og det kommer naturligvis også forældrene til gode, da de dermed også kan få lov til at passe deres egen søvn.