Gyngehest

Gyngehest

En gyngehest er noget af det sjoveste legetøj for både små og de lidt større tumlinge. Ikke alene er de sjove at vippe på, men de styrker også både balancen og motorikken hos barnet. Derudover er gyngeheste også et stykke legetøj, der holder år efter år og derfor kan gå i arv mellem søskende og endda helt til næste generation.

Gyngeheste er derfor også populære dåbsgaver. Fordi de holder hele livet.

Det vrimler dog med gyngedyr på markedet og det kan være svært at vælge, hvad man egentlig skal købe eller ønske sig.

En lille gyngehest til de små

Det vigtigste ved en gyngehest er, at den er sikker at bruge. Og hvis barnet selv kan komme op på den, er det endnu bedre.

Vælg derfor gerne en lille gyngehest til dit lille barn. Her passer højden til de små ben, så den lille nemt kan komme op – og ned igen. Det øger legeglæden, begrænser den lilles frustration ved ikke at “kunne selv” og så forebygger du nok også et par buler.

Du finder et væld af gyngeheste hos Sundleg.dk her. Du kan også klikke på billederne her i artiklen for at gå direkte til produktet.

Lille gyngehest
Lille cowboy gyngehest

Gyngehest fra Vilac

Gyngehest eller gyngedyr i plys

Er dit barn lille, er en gyngehest i plys også oplagt.

Det bløde plys betyder, at der ikke er nogen hårde kanter at slå sig på og så elsker de fleste børn det nuttede, venlige udtryk et plysdyr tit har. Eller gyngedyr, for den sags skyld. Der findes nemlig mange forskellige – lige fra køer til insekter.

Der findes også masser af gyngedyr med lyde – galop, vrinsk og musik.

Gyngehest med prikker

Gyngedyr - lyserød løve

Larve gyngedyr

Gyngehest med striber

Gyngehest med lyd
Gyngehest med galop

Udendørs gyngehest i plast

Hvis du gerne vil have, at jeres gyngehest kan tages med udenfor (eller ligefrem høre til i haven), kan du også finde praktiske gyngeheste i plastik.

Disse modeller er i øvrigt nemme at komme op på, selv for børn der endnu kun kan kravle og et populært valg blandt dagplejere.

De er desuden også nogle af de billigste på markedet.

Gyngehest i blå plastikGyngehest i plast