Gør svømningen sjovere for dit barn

Dykkerring

Der er mange børn som går til svømning i deres fritid fordi de elsker at svømme. Svømning er en god sportsaktivitet, da børn får brugt en masse energi når de plasker rundt i vandet – og så er det rigtig sjovt.

Der er forskellige hold som børn kan gå på alt efter hvor gamle de er samt hvor erfarne de er til at svømme. Det er meget forskelligt hvad børn laver til svømning. Nogle dage er de kun i bassinet med det lave vand, imens de andre dage kommer ud på det dybe.

Svømning er noget for alle

Det er forskelligt, hvad børn elsker ved svømning. Nogen kan bedst lide at dykke, hvor andre elsker at springe i vandet fra kanten eller vippe. Der skal være plads til alle, og derfor er svømmelærerne også nødt til at variere svømmeundervisningen.

Som forældre er det dejligt at kunne motivere sit barn i forbindelse med fritidsaktiviteter. Du kan altid tage dit barn med i svømmehallen hvis der er nogle bestemte svømmeteknikker barnet skal blive bedre til. Det tager tid at blive en god svømmer, og derfor er barnet også nødt til at træne svømmefærdighederne.

Hvilket udstyr er nødvendigt?

Der findes forskelligt svømmeudstyr som du kan købe til dit barn. På denne måde kan du variere jeres tid i vandet og træne dit barn i f.eks. at dykke eller springe fra vippe. Mange børn er især glade for at lege med dykkerring, da de kan lave en masse sjov med dem i vandet.

Dykkerringe har forskellige farver således, at det er muligt for barnet at se dem på bunden af bassinet. Med dykker ringene kan du kaste dem i vandet og se, hvor hurtigt dit barn kan få dem op til overfladen, eller barnet kan hoppe fra kanten og derefter dykke ned for at se hvor hurtigt barnet kan samle ringene sammen.

Det kan hurtigt blive en sjov leg, da alle kan være med. Man kan f.eks. lave en konkurrence ud af det, hvor det gælder om at samle ringene ind først.

Sammenlign priser online

Udover dykkerringe er der meget andet udstyr, du også kan købe til dit barn. Det kan f.eks. være svømmevinger, svømmebræt, dykkerbriller, snorkelsæt, badebolde og meget andet. Det er meget forskelligt hvad det enkelte barn bedst kan lide. Når du er på udkig efter dykkerudstyr, er det en god ide, at du sammenligner priser online.

Køb ind med dit barn

Tag dit barn under armen og find ud af hvad barnet har brug for af udstyr, inden I er klar til den første svømmeundervisning. Det er en god ide at inddrage barnet i forbindelse med indkøb, da mange børn gerne vil være med til at bestemme, hvad der skal købes.