Godt headset til prisen – til Ipad og PS4

Godt headset til prisen

Vi har fundet et godt headset til prisen.

Min ældste søn er nemlig på vej mod de 12 år og allerede en habil gamer. I hvert fald hvis du spørger ham selv. Jeg har personligt ikke så meget forstand på dén verden – men jeg ved, at det til tider kan larme en del, når han spiller FIFA eller Fortnite med vennerne på sin Playstation.

Noget af støjen kan vi dog skære væk ved at stikke ham et headset. Så kan vi kun høre hans begejstrede (og nogle gange irriterede…) udbrud, når spillet er i gang.

Det er dog ikke altid lige sådan at finde et godt headset, som også kan bruges sammen med en iPad eller en telefon, så vi ikke skal have flere modeller liggende.

Vi var dog så heldige at få lov til at teste os frem – og har fundet dette headset fra MOBILCOVERS.DK

Godt headset til PS4

Headsettet er fra Sandberg og hedder Sandberg Twister Gaming headset.

Det tilsluttes med et mini-jackstick (det er den slags stik, du sikkert er vant til fra dit headset til telefonen) til enten controlleren på en PS4, iPad’en eller telefonen.

Høretelefonerne har indbygget blåt lys på ydersiden af headsettet, som ifølge Rasmus ser “totalt nice” ud. Det aktiveres, hvis headsettet er tilsluttet via et USB-kabel. Eksempelvis direkte gennem en Playstation eller ved en PC.

Ørebøfferne er dejligt bløde og headsettet vejer næsten ingenting. Det er derfor behageligt at have på, selv i mange timer. De strammer heller ikke om ørerne, hvilke nogle headsets kan gøre og dermed give hovedpine.

Lyden er rigtig god og den indkapsles fint af polstringen, som også holder en del udenomsstøj ude.

Et solidt og godt headset til prisen

Børn kan nogle gange være hårde ved tingene – og især mine børn har det med at lægge deres headsets alle vegne. Ofte midt i sengen, så man kommer til at sætte sig på dem.

De bliver dog også ofte taget med i skole, hvor jeg kun tør gisne om, hvad de bliver udsat for.

Det er derfor vigtigt, de kan holde til noget. Hvor det med en iPad er muligt at pakke denne ind i et særligt iPad cover til børn er det nemlig ikke tilfældet med et headset.

For mig er det dog også ret væsentligt, at de ikke er alt for dyre. Hvis de nu skulle blive væk i frikvarteret eller gå i stykker som følge af en lidt hårdhændet behandling.

Her er Sandberg Twister et godt headset til prisen. Det virker solidt og er fremstillet af gode materialer, samtidig med at det giver en god lydoplevelse. Og så koster det kun 199.95 kroner – hvilket er billigt, når man skeler lidt til lignende gaming-headsets på markedet.

Godt headset til prisen

Sandberg Twister passer også til iPad

Vi har også testet headsettet med Rasmus’ iPad og oplevelsen er helt den samme: Lyden er god og høretelefonerne virker “out-of-the-box”.

Lysfunktionen kan dog ikke bruges på iPad’en fordi denne understøttes af USB-stikket – og der er ikke mulighed for at tilslutte sådan et til en iPad, medmindre du har en adapter.

Men: Lyset har udelukkende en visuel funktion, og som Rasmus siger: Jeg kan jo ikke se set selv når jeg har mit headset på alligevel. Og det er nemlig rigtigt. Lyset har en vis blære-faktor overfor vennerne og er en lækker feature. Men den er altså ikke nødvendig.

Vi er glade for høretelefonerne og fordi de er alsidige og kan bruges til alt ungernes elektronik, er det bestemt et godt headset til prisen.