Gode gaver til babyshower

Babyshower gave

Jeg er næsten lige blevet moster for 4. gang til en lille, smuk pige. Hun hedder Nora og er det yndigste, jeg længe har set.

Det er altid stort, når der kommer en lille ny til verden, men hvis man får lov til at stå i forreste række hele opvæksten igennem, er det noget ekstra særligt.

Inden hun blev født sørgede vi naturligvis for et babyshower til min søster. Hun havde egentlig sagt, det ikke var hende med en masse skøre lege og et surpriseparty – men vi holdt en lowkey-version af slagsen og hun blev så glad og rørt.

Vi hyggede med morgenbrød, kage og snacks. Og en babyshower gave eller to.

Find en god babyshowergave

En gave til babyshower hører som regel til en af følgende kategorier:

Gave til baby

Den mest oplagte gave til et babyshower er udstyr eller ting til den lille. Tøj, bamser, legetøj, sengetøj, huer, strømper, stofbleer eller noget helt 8.

Som regel er deltagerne til et babyshower nogen, der kender den gravide godt – og derfor også har nogenlunde styr på vedkommendes smag og hvad der allerede ér købt.

Køb også gerne noget, du ved den kommende mor synes er lækkert. Måske af de lidt mere luksuriøse mærker. Hun har sikkert allerede fyldt skabene godt op med brugt tøj eller billigere tøj fra HM forvejen.

Gave til mor

De fleste gravide elsker at shoppe til babyen og har sikkert allerede købt det meste selv. Især fordi et babyshower som regel ligger ret tæt på fødslen.

Barnet får sikkert også en masse barselsgaver, når det er ankommet – så måske er et babyshower et oplagt tidspunkt at forkæle den gravide på i stedet.

Bøger, lækker kropspleje uden parfume eller gavekort til gravidmassage eller måske zoneterapi er oplagte, når den gravide skal have en sød gave. Du kan også forære hende et gavekort til brunch, hun kan bruge sammen med dig eller den kommende far.

Et stykke tid fremover bliver den slags aktiviteter i fred og ro nemlig sat på pause, og så er det rart at have tanket op på hyggekontoen inden.

Sjove gaver

Et babyshower behøver ikke være kedeligt, selvom der i sagens natur ikke bliver serveret drinks og danset på bordene.

En klassisk sjov gave til et babyshower er en såkaldt blekage. Her bruges engangsbleer og stofbleer til at bygge en lagkage i to eller tre lag. Ofte “pyntes” kagen også med små bamser, flasker med babyolie eller andre ting til babypleje.

Babyshower gave til far

Den kommende far glæder sig sikkert lige så meget til babyens ankomst, men kan nemt blive en smule glemt.

Derfor vil det med garanti blive sat pris på, at der også er en babyshowergave til far. Der findes flere gode bøger til fædre, men en kurv med specialøl, et nødkit til fødestuen med snacks eller ganske enkelt bare lidt luksus, der anerkender hans rolle i det kommende barns vej til verden, er en sød tanke.

Klik her for at få flere ideer til gaver.