Gaven til Fars Dag

Det er jo ikke fordi, det kommer bag på en, at det er Fars Dag, når dagen nærmer sig. Alligevel synes jeg bare året går så stærkt, at det altid overrasker mig, hvor hurtigt halvdelen af året egentlig fløj afsted.

Hjemme hos os skal der købes Fars Dags gaver til 2:

Mine børns far og min svigerfar. Min egen far har jeg desværre ikke mere – ham mistede vi 3 dage efter vores bryllup i 2015.

Han plejer dog at få en hilsen på kirkegården i dagens anledning, når nu det ikke kan være anderledes.

Fars Dags gaver til min mand

Mine børn har den bedste farJeg er altid i tvivl om, hvad jeg skal købe i gave til de kære fædre i vores hverdag.

Igennem tiden har jeg forsøgt mig med forskellige gaver til mine børns far, men ligegyldigt hvor opfindsom jeg har været, er det altid endt med, han ikke har brugt gaverne alligevel.

Det ene år fik han en citatplakat med replikker fra hans yndlingsfilm Blinkende Lygter. Den endte med at stå i en ramme på gulvet i et par år, indtil han forærede den til min søster i stedet.

Det andet fik han en sød nøglering med indgravering. Nu jeg tænker over det, ved jeg faktisk ikke, hvad han gjorde af den? Jeg har i hvert fald ikke set den siden. (Måske vi lige skal have en snak om det senere…).

Sidste år købte jeg så en T-shirt og nogle boxershorts til ham. Simpelthen fordi jeg var så træt af at købe ting, han egentlig ikke sætter pris på. Denne type gaver ved jeg nemlig, han får brugt.

Det er dog meget uopfindsomt og kedeligt. Især når man gerne vil give ham en Fars Dags gave, som en særlig anerkendelse af hvor FANTASTISK en far han er. For det er han virkelig. Og på den front synes jeg bare slet ikke nyt tøj slår til.

I år har jeg fundet inspiration til farsdagsgaven på denne side, men jeg ved min mand læser med, så jeg vil vente med at afsløre, hvad jeg har købt. Jeg kan dog sige så meget, at det er noget vi begge kan få fornøjelsen af.

Gaverne til min svigerfar

Fars DagNår der skal købes Fars Dags gaver til min mands far (det vil sige min svigerfar og børnenes bedstefar) er det faktisk min mand, der sørger for dét. Han spørger dog altid mig først, om jeg har nogen idéer.

Også her er det svært. Min svigerfar ønsker sig nemlig sjældent noget og både han og min svigermor er de sødeste mennesker i verden og synes ikke, vi skal bruge vores penge på dem.

Sidste år gav vi ham en tur til Bridgewalking på Lillebæltsbroen sammen med os, vores to ældste børn og min mands bror. Det blev han meget glad for og vi havde en fantastisk tur. I år tænker jeg vi gør noget af det samme – bare med en anden seværdighed.

Har du styr på, hvad du skal købe til Fars Dag? Så del endelig dine idéer med os andre i kommentarfeltet nedenfor.