Gå sommeren i møde med baby- og børnetøj til dit barn

Den varme sommersol begynder langsomt at kaste sine stråler over landskabet i maj måned, og med den stigende temperatur er det tid til at opdatere garderoben til de små. Uanset om du har en nyfødt baby eller et barn med enkelte år på bagen, er der intet bedre tidspunkt end i slutningen af foråret at gå sommeren i møde med det perfekte baby- og børnetøj fra tøjmærket Wheat. Med tøj fra Wheat kan du som forælder få fingrene i alt fra små, søde kjoler, hvis du har en lille pige, til flotte skjorter og shorts til drenge, hvis du har en dreng løbende rundt. Udforsk det bedste udvalg af tøj til dit barn og lad dem se stilfulde ud, mens de nyder de solrige dage.

Små, søde kjoler til piger

Wheat har et stort udvalg af små, søde kjoler til piger, der er komfortable, i høj kvalitet og i neutrale farver. Deres kollektion består af mange forskellige typer af kjoler, som alle er designet med henblik på at give dit barn den bedste pasform, bevægelsesfrihed og et nydeligt udseende. Deres kjoler er lavet af økologisk materialer, der er blødt mod huden og giver en god pasform. Derudover har de også et udvalg af neutrale farver, der passer til enhver lejlighed, hvad end dit barn skal i daginstitution eller skal med til et socialt arrangement. Her finder du farver som lyse pasteller til mere casual farver som grå og hvid.

Foruden kjoler kan du som forælder også finde jakker, leggings, sweatshirts og meget andet til sin lille pige. Alt sammen tøj, som forældre vil glædes over at se deres barn gå eller løbe rundt i.

Flotte skjorter og shorts til drenge

Wheat er som sagt et tøjmærke, der har specialiseret sig i at designe komfortable og tøj af høj kvalitet til babyer og småbørn – herunder drengebørn. Deres skjorter og shorts til drenge er lavet i neutrale farver, som giver et nydeligt look til drengebørn. Skjorterne er lavet af blødt bomuldsstof, som giver en behagelig pasform og god åndbarhed. Shortsene er lavet af et bomuldsmateriale, som giver en god bevægelighed og stilfuld finish. Derudover har Wheat’s skjorter og shorts detaljer som knapper, lynlåse eller elastikker for at give et nydeligt look, som enhver forælder vil smelte over at se deres barn i.

Ligesom til piger kan du også til drenge finde andet end blot skjorter og shorts. Du kan her finde solhatte, sweatshirts, overalls, heldragter og meget andet.