Forkælelse med en månedlig box

maanedlig-box

Har du overvejet en månedlig box?

Lige nu popper de op over det hele – de månedlige bokse eller abonnementskasser med spændende ting til enten dig selv, dine børn – eller dit kæledyr.

Det er en god måde at huske at forkæle sig selv på, fordi man således husker det! Noget, der kan være svært som mor. Samtidig har man noget at glæde sig til hver måned – og så får man chancen for at prøve nye produkter af, som man måske ellers ikke umiddelbart ville have valgt. Det skaber en god fornyelse. Både for dig, dit barn eller husets hund.

Månedlig box som gave

En månedlig box er også en god gaveidé. Især til de typer, der aaaaaldrig ønsker sig noget eller som har alt. Der er nemlig med garanti indhold i månedsboksene, som vedkommende netop ikke havde i forvejen.

Et abonnement på en månedlig box kan i de fleste tilfælde opsiges, når du vil. Derfor behøver du heller ikke forære modtageren et helt år af månedskasser. Du kan sagtens nøjes med for eksempel 2 eller 3 af slagsen. Du sætter bare en påmindelse i din telefons kalender, når det er tid til at stoppe abonnementet igen.

Mange forskellige månedskasser

Du kan finde en månedlig boks til alle. Bogstavelig talt.

Månedlig boks til baby

Det er skønt at forkæle sine børn og med en månedskasse til den lille, bliver det nemt og så er det jo en overraskelse for både dit barn og dig, hvad der gemmer sig i den månedlige kasse. Det kan for eksempel være børnevenlige snacks, legetøj og smart udstyr. Se mere hos Littleunbox.dk

Månedskasse til kvinder

Vi glemmer ofte at forkæle os selv – og jo! Vi har i den grad fortjent det. Med en overraskelseskasse hver måned kan du for eksempel få ny makeup, parfume, sunde snacks og alt muligt andet, der er perfekt til kvinder, der gerne vil have lidt mere fokus på sig selv. For eksempel mødre. Læs mere hos Ladybox.dk

Månedlig box til mænd

Vil du forkæle manden i dit liv, din bror eller din far? Så kan du gøre det med månedlig boks til mænd, som indholder forskellige lækre produkter til den klassiske mand. Fra whisky til plejeprodukter.

Månedskasse til gravide

Denne kasse indeholder for eksempel skønhedsprodukter baseret på rene, naturlige, bæredygtige og økologiske ingredienser, som er særligt udvalgt af gravide med fokus på at beskytte det spirende liv i maven. Du kan også finde en box til babyshower eller en box til den nybagte mor.

Månedlig boks med lækkerier

Har du en sød tand? Så er en månedlig slikkasse helt sikkert noget for dig. Med indholdet heri kan du få prøvet en masse anderledes og lækkert slik – ofte fra USA, Japan og mange andre skønne afkroge af verden.