Fødselsdagskort

Fødselsdagskort

Det er en stor dag, hver gang barnet kan fejre endnu en fødselsdag. Hjertet er ved at boble over af stolthed og øjenkrogene kan være en smule fugtige – både ved tanken om alle minderne og at tiden pludselig synes at gå så ufattelig hurtigt.

En masse følelser er samlet og som både mor, bedstemor, moster eller veninde kan det være svært at få ud på den helt rigtige måde. Mange skriver derfor et personligt kort til fødselaren og dens forældre. Et kort som med garanti varmer forældrenes hjerter- og som barnet kan glædes over, når det en dag selv er blevet voksen. Ord i fødselsdagskort er nemlig kærlighed på skrift og indholdet skal derfor være særligt udvalgt.

Desuden er håndskrevne kort i en digital tid noget særligt. Hvis ikke din egen oldemor havde skrevet et fødselsdagskort til dig, da du var 3 år – hvordan skulle du så kunne huske hendes håndskrift, nu hvor hun ikke længere er her? Der er en særlig magi over hilsner fra en svunden tid. Og netop dét er et fødselsdagskort en garant for.

Find inspiration til dit fødselsdagskort

Hvis du ikke selv er så god til at få dig formuleret, kan det dog være svært at finde på noget at skrive. Heldigvis er der hjælp at hente online.

Hilsenmig.dk kan du finde søde tekster og citater til dit kort – og endda komplette hilsner, der er lige til at overføre til dit eget kort, hvis du har travlt. Er du en smule sent ude, hvad der virkelig sker for mange, kan du også sende et digitalt fødselsdagskort ved hjælp af siden. Her er godt nok ingen håndskrift og glitrende papir, men der er masser af betænksomhed i et fødselsdagskort af denne type. Uanset om hilsnen er fysisk eller digital, er den nemlig et tegn på, at modtageren er blevet skænket en tanke.

Det varmer altid. Uanset om man er 10 eller 70 år gammel.

Som en ekstra bonus er det gratis at sende et fødselsdagkort via Hilsenmig.dk. Du vælger blot hvordan det digitale kort skal se ud, hvem der skal modtage det og hvad der skal stå. Nemt og enkelt.

Citater i fødselsdagskort er meget populære

Fødselsdagskort med citaterNogle mennesker forstår at formulere sig helt perfekt og det er der kommet en masse citater ud af. Når du skal skrive et fødselsdagskort til børn er især Peter Plys citater populære, men der er også masser af visdom at hente hos Benny Andersen, H.C. Andersen og Pippi Langstrømpe.

Måske kan du selv huske et citat, du gerne vil give videre?

Det vigtigste, når du vælger et citat til dit fødselsdagskort er, at det passer til situationen og modtageren – og at det udtrykker præcis dét, du gerne vil give videre.

Gå derfor på opdagelse blandt de mange citater her og find din egen favorit. Så er du godt på vej til at få skrevet et både kærligt og personligt kort.