Flot terrasse til foråret

Da vi købte vores hus for 3 år siden, var det blandt andet den dejlige have og den fine terrasse, der fik os overtalt til at købe huset. Jeg havde egentlig ønsket mig et traditionelt parcelhus på en lukket villavej, men vi endte altså med at forelske os i en murermestervilla fra 50’erne inde midt i byen.

Det kræver naturligvis af og til noget vedligehold. Både indvendigt og udvendigt. Det første er relativt nemt at klare selv – især fordi min svigerfar er tømrer og en virkelig dygtig gør-det-selv-mand. Udendørsarealerne kniber det imidlertid lidt mere med. Vi har ikke rigtig interessen for hverken at ordne have eller pusle med fliser og ydermure.

Det kan man i øvrigt godt se. Især på vores terrassefliser som er slemt ramt af flisepest. Vi besluttede os derfor for, at nu skulle der gøres noget ved det, så både terrassen og vores gangsti op til fordøren kunne få et nyt og – lad os bare være ærlige – mere velplejet udtryk.

Faggjort er velgjort – også når det kommer til flisepest!

FlisepestVi betaler os gerne fra ting, vi ikke har lyst til selv. Der er i øvrigt også en masse, vi ikke selv kan finde ud af og jeg har ikke tal på, hvor mange gange vi har ødelagt noget vi forsøgte at reparere…

Det koster naturligvis lidt, men det frigør tid, som vi i stedet kan bruge på at tjene de penge, som finansierer de serviceydelser vi benytter os af.

Vi har i forvejen vinduespudser og en anlægsgartner, som blandt andet rydder sne for os om vinteren. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan vi nogensinde har kunnet undvære nogle af delene.

I år var det så også kommet til fjernelse af flisepest og vi startede derfor med at indhente en” fjernelse af flisepest pris” på dette hos flere forskellige udbydere. Samtidig ville vi også gerne have en pris på fjernelse af mos fra de betonvægge, som omslutter indkørslen til garagen. (Vores hus er et 3-plans-hus med garage og bryggersindgang i kælderen).

Jeg frygtede nemlig, at når vores fliser pludselig var fri for flisepest – ja så ville mos og andre belægninger på væggene pludselig træde endnu mere frem.

Vi endte med at vælge et relativt lokalt firma fra Vejle, nemlig Jysk Algeservice. Resultatet blev simpelthen så flot – og så kunne de jo løse opgaven på en enkelt dag.

I modsætning til, hvis vi selv skulle have været i gang. Så tror jeg faktisk slet ikke, vi var blevet færdige på denne side af sommerferien.

Jysk Algeservice kører i hele landet – så hvis du ikke lige bor i min baghave, kan du også få rene fliser igen.