El der nytter

FynskSupportEl fra Energi Fyn

I dagligdagen tænker de færreste nok særligt meget over, hvilken el-leverandør der sørger for, der kommer strøm ud af stikkontakterne.

Jeg gør i hvert fald ikke – så længe strømmen flyder og alting fungerer som det skal, er jeg relativt tilfreds.

I forbindelse med mit arbejde, har jeg dog den seneste tid researchet en del indenfor energiområdet. Det betyder også, at jeg løbende har tilegnet mig lidt mere viden om elmarkedet generelt. For eksempel vidste jeg ikke, at man frit kan vælge, hvem der leverer strøm til ens husstand. Uanset hvor man bor.

Jeg troede for eksempel at Energi Fyn udelukkende leverede el til husstande på Fyn – og at SE kun betjente kunder i Sydjylland. Sådan forholder det sig slet ikke! Faktisk har man frit leverandørvalg, når det kommer til el. Derfor kan man også se sig om efter den elaftale, der passer en bedst. Både i forhold til pris og service.

En af de typer af elaftaler, jeg er ret vild med er FynskSupportEl fra Energi Fyn.

Støtte til foreningslivet – helt gratis for dig

Generelt er jeg vild med virksomheder, der tager ansvar for sine omgivelser. Både i forhold til miljøet og mennesker – men også når det kommer til lokalsamfundet.

Jeg er sikkert formet lidt af, at jeg er opvokset og bor i en lille by, hvor foreningslivet er bærende for byens udvikling, at der kommer nye tilflyttere til området og at huspriserne generelt holdes oppe. Ingen gider jo bo i en død by.

Energi Fyn har tænkt lidt i de samme baner med den type el-aftale, der hedder FynskSupportEl.

Det er en el-aftale, der gør dig til sponsor for en valgfri fynsk sportsklub eller forening. Er du vild med fodbold, er det måske OB, der skal have gavn af dine sponsorkroner? Spiller dine børn badminton, kan du i stedet støtte netop den lokale ketcherklub – og er du gammel FDF’er som mig, kan du endda sende pengene videre til den lokale kreds.

På den måde fremmer Energi Fyn, og du, lokalaktiviteter på Fyn samt idræts- og kulturlivet på den charmerende ø. Endda helt uden, at det koster dig penge. Det er nemlig Energi Fyn, der betaler.

Rent praktisk fungerer ordningen på den måde, at for hver kWh el du bruger, sender Energi Fyn 2 øre til den klub eller forening, du har valgt at støtte.

Samtidig følger priserne pr. kWh med FynskSupportEl markedsprisen generelt, så du drager økonomisk fordel af de perioder, hvor el-priserne generelt er lave.

Du kan også blive kunde hos Energi Fyn

Energi Fyn er et af landets 6 største energiselskaber og leverer el og naturgas til danske forbrugere på tværs af hele landet.

Vil du læse mere om muligheden for at støtte de lokale foreninger med FynskSupportEl  kan du gøre det her.

Måske er det ikke bare en mulighed for at støtte idræts- og foreningslivet på Fyn. Det kan også være, Energi Fyn kan tilbyde dig lavere priser på el og naturgas, end din nuværende leverandør.

Tjek det ud. Det er jo altid dejligt at spare penge, som dermed kan bruges på noget sjovere.