Ekstra lang puslepude

Ekstra lang puslepude

Leder du efter en ekstra lang puslepude? Så er der hjælp at hente i denne artikel.

Ekstra lang puslepude med mønstreStandardmålene på en almindelig puslepude er oftest 50 centimeter i bredden og 65 centimeter i længden. Det passer fremragede til en baby, men faktisk oplever mange, at puslepuden hurtigt bliver for kort og allerede ved 1 års alderen fylder nogle børn allerede næsten 65 centimeter fra hoved til numse.

Og så er det jo nærliggende at tænke, hvordan det mon ikke kommer til at gå, hvis junior bruger ble til 3-års-alderen, hvilket i øvrigt slet ikke er unormalt.

Heldigvis kan man finde puslepuder med ekstra længde.

Ekstra lang puslepude – her finder du en!

Ekstra lang puslepude i hvidDe fleste brands producerer desværre kun puslepuder i standardmål og derfor kan det være svært at finde en ekstra lang puslepude. Det er dog ikke umuligt, selvom udvalget ikke er så stort som indenfor de traditionelle størrelser.

På Jollyroom finder du en ekstra lang puslepude i hvid. Puden måler 70 centimeter i længden og du finder den her

Hos Babyshower kan du finde en puslehynde med ekstra længde i pink, som er hele 72 centimeter lang – gå til shoppen her

ekstra-lang-puslepude-pinkPuden findes også hos Børnlille.dk – klik her for at besøge shoppen

En ekstra stor model, som også er særligt bred, kan du finde os OnlineKids.dk her. Denne puslepude er 75 centimeter lang og fås i flere mønstre.

Der er også mange modeller at vælge mellem hos britiske Babycity – du kan gå direkte til deres puslehynder ved at klikke her.

Lykkedes det ikke at finde en ekstra lang puslepude?

Så kan du med lidt fingersnilde lave din egen ved at købe et stykke skumgummi og skære den til i de mål, du ønsker. Herefter kan du så sy et betræk til den, hvis du er lidt fingernem – gerne i et stykke stofdug, så den nemt kan tørres over efter brug.

Kan du ikke sy, kan et dynebetræk i babystørrelse i mange tilfælde være en super nem løsning.

Du trækker blot betrækket over og strammer til på undersiden af puslepuden med sikkerhedsnåle. Så bliver det altså ikke nemmere! Vil du undgå at der trænger væske ned i puslepuden, kan du lægge et vådliggerlagen mellem betrækket og selve skumgummiet.